Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας της Αρμενίας μίλησε ο μέσος της ΑΕΛ Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο και μίλησε και για τον τρόπο προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Αναλυτικά: «Τα πάντα είναι κλειστά εδώ. Ο σύλλογος μάς έδωσε εντολή να μείνουμε στο σπίτι. Έχουν ετοιμάσει ένα προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης για τον καθένα μας. Δεν υπάρχει δεδομένη απόφαση για την ημερομηνία επανέναρξης του κυπριακού πρωταθλήματος. Υπάρχει ένα γήπεδο δίπλα στο σπίτι μου, έτσι είναι εύκολο για μένα να συνεχίσω να προπονούμαι».

Ο Γκαζαριάν κλήθηκε να σχολιάσει και τη συμφωνία με τον προπονητή Χοακίν Καπαρός, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής Αρμενίας. Άλλωστε η άποψη του παίκτη της ΑΕΛ μετρά, αφού είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της χώρας του: «Μίλησα με τους συμπαίκτες μου στην εθνική Αρμενίας και όλοι είναι χαρούμενοι με την πρόσληψη του Χοακίν Καπαρός. Ξέρουμε ότι είναι ένας έμπειρος προπονητής.

Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να έχουμε καλά αποτελέσματα μαζί του. Η παύση της δράσης μπορεί να είναι καλή γι’ αυτόν, θα έχει χρόνο να δει αγώνες της εθνικής, να τους αναλύσει και να αποκτήσει εικόνα από τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας».