Γκουαρντίολα: Κλοπ και Μουρίνιο ξέρουν το τηλέφωνό μου αν έχουν απορίες- Είμαστε καθαροί

«Τρεις ανεξάρτητοι δικαστές ήταν ξεκάθαροι στην απόφασή τους. Αν οι Κλοπ και Μουρίνιο θέλουν να μιλήσουν περισσότερο για αυτό, ξέρουν το τηλέφωνό μου»Ο Πεπ Γκουαρντίολα δήλωσε στο SkySports, ότι οι Γιούργκεν Κλοπ και Ζοσέ Μουρίνιο είναι ευπρόσδεκτοι να τον καλέσουν στο τηλέφωνο εάν θέλουν να συζητήσουν εκτενέστερα για την απόφαση CAS να μην αποκλειστεί η Manchester City από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις των επόμενων 2 χρόνων.

Την Δευτέρα, το CAS αφαίρεσε την αρχική απόφαση καταδίκης της Σίτι και μείωσε την αρχική χρηματική ποινή των 30 εκατομμυρίων ευρώ σε 10 εκατομμύρια. 


Η UEFA, είχε κατηγορήσει την Μάντσεστερ Σίτι για παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play (FFP) όσον αφορά στα ποσά χορηγιών τα οποία λάμβανε.

Οι προπονητές των Λίβερπουλ και Τότεναμ, σε χθεσινές τους δηλώσεις, τοποθετήθηκαν επί του θέματος με τον Γερμανό τεχνικό να χαρακτηρίζει την απόφαση ως «μια κακή μέρα το ποδόσφαιρο» ενώ ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ότι η απόφαση αποτελεί «ντροπή και καταστροφή» σημειώνοντας ότι αν η Σίτι ήταν όντως αθώα δεν θα καλείτο να πληρώσει κανένα χρηματικό πρόστιμο.

Ο Καταλανός προπονητής των «Σίτιζενς», κληθείς να σχολιάσει τις σχετικές δηλώσεις των συναδέλφων του, δήλωσε ότι «αν θέλουν να μιλήσουν περισσότερο για αυτό, ξέρουν που βρίσκομαι»

«Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να αναλωθούμε σε άλλες συζητήσεις επί του θέματος, αφού η απόφαση ήταν αρκετά ξεκάθαρη. Δεν δηλώσαμε κάτι ψευδώς ούτε κλέψαμε το οτιδήποτε. Είμαστε καθαροί».

Η περσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας, έχει ήδη εξασφαλίσει την δεύτερη θέση στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ και ως εκ τούτου -μετά και την αθώωσή της από το CAS- θα συμμετάσχει κανονικά στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.