Γνωρίστε τον «τρελό» εφευρέτη του drone, του CD και των floppy disc (video)

O κορυφαίος εφευρέτης της Ιαπωνίας, Δρ Yoshiro Nakamats, έχει καταφέρει να εξασφαλίσει για τον εαυτό του τις περισσότερες πατέντες από οποιονδήποτε σε όλο τον κόσμο.

Σημειωτέον ότι ο Τόμας Έντισον είχε κατοχυρώσει 1.093 και πέθανε στα 84 του. Ο ευφάνταστος Ιάπωνας έχει στο ενεργητικό του 3500 πατέντες και τις αυξάνει συνεχώς, γιατί, όπως λέει, είναι ακόμα ζωντανός….

Στα 88 του συνεχίζει ακάθεκτος να δημιουργεί ερωτικά φίλτρα, περούκες που κρύβουν μυστικά όπλα και ό,τι άλλο κατεβάσει ο εκκεντρικός του νους.


Ο εφευρέτης ζει στα προάστια του Τόκιο κι έχει την τιμή μάλιστα να ζει σε έναν δρόμο που φέρει το όνομά του: Nakamats. Ο δημοσιογράφος του Bloomberg μπήκε στο άδυτο του γηραλέου Ιάπωνα, το οποίο περιγράφει ως «νεκροταφείο» ξεχασμένων αντικειμένων αδιευκρίνιστης χρήσης και χρησιμότητας.

Μάλλον είναι άγνωστο στους πολλούς αλλά πριν από πολλά χρόνια, ο Δρ Nakamats εφηύρε το floppy disc, το φαξ, το CD, το drone και τη συσκευή αναρρόφησης. Ο δημοσιογράφος σε ένδειξη σεβασμού, βγάζει τα παπούτσια του, φοράει παντόφλες και κάθεται αναπαυτικά δίπλα στον δόκτορα για να μάθει όλα του τα μυστικά.

Όπως λέει ο 88χρονος, μετά από κάθε νέα του εφεύρεση αναζητά τη νέα πρόκληση. Εργάζεται Σάββατα, Κυριακές… δεν έχει διακοπές.

Βέβαια, δεν είναι όλες του οι εφευρέσεις τύπου… Έντισον. Για παράδειγμα αυτή η περούκα. Μέσα της κρύβει ένα… «φονικό» όπλο, για όποτε έχουμε δυσάρεστα συναπαντήματα, όπως λέει ο ίδιος.


Nakamats

Αλλη τρελή εφεύρεση είναι ένα μπαστούνι του γκολφ το οποίο μπορεί να ελέγξει την κατεύθυνση και τη δύναμη της μπάλας του γκολφ για να κερδίζεις πάντα…

Putter

Βρήκε επίσης τον τρόπο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της γήρανσης του πληθυσμού της Ιαπωνίας. Το Love Jet. Όπως λέει το να μην έχει κανείς ταλέντο στα προκαταρκτικά, είναι πρόβλημα για το σεξ. Με το Love Jet δεν χρειάζονται πια προκαταρκτικά. Το θέμα λύνεται με αυτό το «θαυματουργό» κατά τον Nakamats, σπρέι που στο κουτάκι του γράφει Love Jet for 69. Masturbation too (η μετάφραση δική σας…).

Love Only

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.