Γραμματέας ΣΗΔΗΚΕΚ- ΠΕΟ- ΑΗΚ: Τα νέα είναι θετικά σε όλα τα μέτωπα, τώρα… υλοποίηση τους

Σε πορεία υλοποίησης αποφάσεων μπαίνουν τα θέματα που ήγειραν οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις της ΑΗΚ εδώ και καιρό δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο Γραμματέας της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ-ΑΗΚ Δημήτρης Κωνσταντίνου και τόνισε ότι μετά τη σημερινή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας απομακρύνονται τα σύννεφα των απεργιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγήκε άσπρος καπνός από τη συνάντηση για ΑΗΚ

Μιλώντας, στην εκπομπή «Επικαιρότητα Αλλιώς», ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι κατά την πολύωρη σημερινή συνάντηση βρέθηκαν αποδεκτές λύσεις στα όσα έθεταν οι συντεχνίες βάσει αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ, σε ζητήματα των οποίων η λύση προσέκρουε στην άρνηση των Υπουργείων Οικονομικών, Ενέργειας και Μεταφορών.

Ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι τα νέα είναι θετικά σε όλα τα μέτωπα.

Εάν υλοποιηθούν οι αποφάσεις που λήφθηκαν σήμερα, θα βοηθήσουν την κοινωνία και τους καταναλωτές ιδιαίτερα στα όσα διεκδικούσαν, όπως είπε, οι οργανώσεις, το τελευταίο διάστημα, ως προς την εμπλοκή της ΑΗΚ στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Πίστωσε ιδιαίτερα τον Υπουργό Εργασίας για την παρέμβαση του, και ανέφερε ότι από τη Δευτέρα θα γίνουν συναντήσεις της Υπουργού Ενέργειας με το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής για τις λεπτομέρειες των όσων έχουν συμφωνηθεί και όπως είπε, οι οργανώσεις θα παρακολουθούν κατά πόσον υλοποιούνται όσα συμφωνήθηκαν.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.