Η Αστυνομία στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου αναζητεί γυναίκα η οποία φαίνεται να έπεισε ηλικιωμένο να της δώσει το χρηματικό ποσό των 16 χιλιάδων ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι «η Αστυνομία αναζητεί γυναίκα 20 περίπου χρόνων ως ύποπτη σχετικά με τη διάπραξη του αδικήματος της εξασφάλισης του χρηματικού ποσού των 16 χιλιάδων ευρώ από ηλικιωμένο κάτοικο ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου».

Πρόσθεσε ότι «σύμφωνα με καταγγελία που έγινε χθες στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, η γυναίκα έπεισε τον ηλικιωμένο να της δανείσει το χρηματικό ποσό των 16 χιλιάδων ευρώ με πρόφαση την κάλυψη ιατρικών εξόδων σχετικά με σοβαρή ασθένεια που αντιμετωπίζει το παιδί της. Η γυναίκα, αφού εξασφάλισε το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό δεν επικοινώνησε ξανά με τον παραπονούμενο».

Ο κ. Κωνσταντίνου είπε ακόμα ότι με αφορμή το χθεσινό περιστατικό η Αστυνομία «εφιστά την προσοχή του κοινού ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην πείθεται από επιτήδειους, που με διάφορες προφάσεις, προσπαθούν να εξασφαλίσουν διάφορα χρηματικά ποσά».