Η Cyta, ο διαχρονικά πρωτοπόρος οργανισμός τεχνολογίας στη χώρα μας, είναι ο μοναδικός προτιμητέος τηλεπικοινωνιακός παροχέας (Preferred Partner) της εταιρείας 3CX στην Κύπρο. Η συνεργασία των δύο εταιρειών αφορά στη σύνδεση τηλεφωνικών συστημάτων 3CΧ με το τηλεφωνικό δίκτυο της Cyta, μέσω της υπηρεσίας Business Telephony for PBX. Η πιστοποίηση της Cyta από την 3CX είναι αποτέλεσμα της αναγνωρισμένης αξιοπιστίας του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας της, που κατέχει τη ψηλότερη διαθεσιμότητα στη Χώρα μας.

Η υπηρεσία Business Telephony for PBX είναι μια αξιόπιστη, ευέλικτη και οικονομική λύση που απευθύνεται σε επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Παρέχει πλήρη γεωγραφική εφεδρεία στη βάση αυστηρών διεθνών προτύπων ποιότητας φωνής, ενώ, παράλληλα, προσαρμόζεται γρήγορα και εύκολα στις μεταβολές των αναγκών της κάθε επιχείρησης, καθώς αυτή αναπτύσσεται. Η δρομολόγηση και διαχείριση των κλήσεων φωνής γίνεται μέσω του δικτύου της Cyta, με χρήση του πρωτοκόλλου SIP (Cyta SIP Trunk), με αυστηρές δικλείδες ασφαλείας που το προστατεύουν από διαδικτυακές απειλές. Επιπρόσθετα, η Cyta παρέχει τη δυνατότητα κλήσεων φωνής σε High Definition (HD Voice) στο δίκτυο σταθερής, χαρακτηριστικό που βελτιώνει τον ήχο και προσφέρει ψηλή ακουστική πιστότητα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιρειών, η επιλογή Cyta SIP Trunk είναι διαθέσιμη από την κονσόλα διαχείρισης του τηλεφωνικού συστήματος της εταιρείας 3CX.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Business Telephony for PBX είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα ww.cyta.com.cy/business-telephony-for-pbx και στη Γραμμή Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Επιχειρηματικών Πελάτων της Cyta, στο τηλέφωνο 150.