«Ανεύθυνη, ανίκανη και επικίνδυνη η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ»• Α. Κυπριανού: «Η κοινωνία δεν αντέχει πλέον τη βρομιά που αναδύουν τα σκάνδαλα, η διαφθορά και η διαπλοκή»

O ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι είναι «κοινωνικά ανάλγητη, ανεύθυνη, ανίκανη και επικίνδυνη».

Μιλώντας χθες στα πλαίσια δημοσιογραφικής διάσκεψης και αναφερόμενος στην εσωτερική διακυβέρνηση, ο Α. Κυπριανού υπέδειξε ότι η κυβέρνηση «κατασκεύασε μία οικονομία της αρπαχτής, που αφήνει στο περιθώριο και στην απόγνωση τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, αλλά και τις δημιουργικές δυνάμεις της παραγωγής». Παρέθεσε μάλιστα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, τα οποία δείχνουν ότι τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο το φαινόμενο των «φτωχών εργαζομένων» με μισθούς κάτω από το όριο της φτώχειας, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η κοινωνική ανισότητα.

 

 

«Ανεύθυνη, ανίκανη και επικίνδυνη η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ»

 

 

 

Περισσότερα για το σημερινό θέμα, στην έντυπη έκδοση και ψηφιακή έκδοση της «Χ» στο pdf.dialogos.com.cy και τις υπόλοιπες μέρες διαθέσιμο δωρεάν στο αρχείο.