Χάρες ο Αναστασιάδης, 17 χρόνια φυλάκιση το Δικαστήριο!

Κόλαφος για παιδεραστή το Κακουργιοδικείο Λάρνακας - Εκφράζει αποτροπιασμό και αποστροφή

224

Την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παραχωρεί χάρες σε παιδεραστές, το Κακουργιοδικείο Λάρνακας στέλνει στη φυλακή κατηγορούμενο για βιασμό ανήλικης για 17 ολόκληρα χρόνια αναδεικνύοντας την πραγματική διάσταση αυτής της βάρβαρης πράξης και εμμέσως την πολιτικά απαράδεκτη πράξη του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε χθες ποινή φυλάκισης 17 χρόνων σε 42χρονο, ο οποίος βρέθηκε ένοχος σε κατηγορίες βιασμού, διαφθοράς νεαρής γυναίκας ηλικίας κάτω των 13 χρόνων και σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Τα αδικήματα έλαβαν χώρα σε διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2015 όταν ο κατηγορούμενος, ενώ διατηρούσε δεσμό με τη μητέρα του θύματος, βίασε το κοριτσάκι ενώ ήταν στην ηλικία των 10 χρόνων!

Σύμφωνα με την ετυμηγορία του Δικαστηρίου, ιδιαίτερα επιβαρυντικός παράγοντας για τον 42χρονο ήταν το γεγονός ότι εκμεταλλεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο και καταχράστηκε στον ύψιστο βαθμό την εμπιστοσύνη που του έδειξε το κοριτσάκι το οποίο αντιλαμβανόταν ότι ο κατηγορούμενος είχε φιλική σχέση με τη μητέρα της.

«Καταχράστηκε την τρυφερή, αγνή και άδολη ηλικία της, 10 χρονών κατά τον επίδικο χρόνο», τόνισε το Κακουργιοδικείο το οποίο υπέδειξε ότι τα παιδιά αποτελούν όχι μόνο τη βάση της κοινωνίας, αλλά και το μέλλον της και θα πρέπει να προστατευτούν.

«Ιδιάζουσας και εξαιρετικής σοβαρότητας αδικήματα»

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας υπογράμμισε ότι τα αδικήματα αυτά βρίσκονται σε εξαιρετικά ανησυχητική έξαρση και μπορούν να χαρακτηριστούν ως ιδιάζουσας και εξαιρετικής σοβαρότητας όταν διαπράττονται εις βάρος παιδιών προς ικανοποίηση διεστραμμένων ορέξεων.

«Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για τις διαστάσεις που παίρνουν τέτοιας μορφής αδικήματα και συνάμα τον αποτροπιασμό και την αποστροφή μας», δήλωσε το Δικαστήριο επιβάλλοντας τη βαρύτατη ποινή στον παιδεραστή.
Χαρακτήρισε επίσης τις συγκεκριμένες πράξεις ειδεχθή και αποτρόπαια εγκλήματα.

«Ένα αθώο κοριτσάκι τρυφερής ηλικίας, αντί να βρει προστασία, συνάντησε την πιο απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση την οποία μόνο άνθρωποι με ζωώδη ένστικτα μετέρχονται», σημείωσε επίσης το δικαστήριο κατακεραυνώνοντας τον κατηγορούμενο.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ανακοινωθέν, ο 42χρονος από φύλακας που όφειλε να είναι, έγινε ο εφιάλτης της και με τις πράξεις του στιγμάτισε την προσωπικότητα και την κοινωνική υπόσταση του θύματος.

Τάσος Περδίος