Με επιμονή του Ιωνά Νικολάου η άδεια οπλοφορίας
Η αίτηση απορρίφθηκε δύο φορές από τη Συμβουλευτική Επ. Ασφ. της Αστυνομίας

Εν γνώσει και με τη σύμφωνο γνώμη του τέως Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Ιωνά Νικολάου παραχωρήθηκε η άδεια οπλοφορίας στο στέλεχος της εταιρείας η οποία κατέχει το κατασκοπευτικό βαν που κατασχέθηκε από την Αστυνομία.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, επιβεβαίωσε χθες την άδεια οπλοφορίας σε στέλεχος της εταιρείας σημειώνοντας ότι ακολουθήθηκαν όλες οι νενομισμένες διαδικασίες. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, καταλυτικό ρόλο στην έγκριση της άδειας διαδραμάτισε ο τέως Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος μάλιστα κατόρθωσε να παρακάμψει την αρχική αρνητική θέση της Αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, η αίτηση του συγκεκριμένου προσώπου απορρίφθηκε και μάλιστα όχι μια αλλά δύο φορές από τη Συμβουλευτική Επιτροπή Ασφάλειας της Αστυνομίας, στη βάση των πληροφοριών που υπήρχαν για τις δραστηριότητές του.

Ωστόσο, μετά από προτροπές από τον τέως πολιτικό προϊστάμενο της Αστυνομίας, έγινε κατορθωτό τελικά να καμφθούν οι αντιρρήσεις του σώματος και να δοθεί η άδεια.

Διαβάστε περισσότερα: 

Άδεια οπλοφορίας με επιμονή Ιωνά Νικολάου – Η Συναγωγή και οι επισκέψεις στην Πινδάρου

Περισσότερα για το σημερινό θέμα, στην έντυπη έκδοση και ψηφιακή έκδοση της «Χ» στο pdf.dialogos.com.cy και τις υπόλοιπες μέρες διαθέσιμο δωρεάν στο αρχείο.