Συμφωνούν για άτυπη πενταμερή αλλά…

ΠτΔ – Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχεται την Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό κα Τζέιν Χολ Λουτ. // PoR – Special Envoy of the Secretary-General of the UN on Cyprus Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, receives the Special Envoy of the Secretary-General of the UN on Cyprus, Ms Jane Holl Lute.

Δίωρες ξεχωριστές συναντήσεις είχε χθες η ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Τζέιν Χολ Λουτ, με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ και με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Η κα Λουτ κατέγραψε τις θέσεις των δύο πλευρών τόσο σε ό,τι αφορά τη σύγκληση της άτυπους πενταμερούς συνάντησης, όσο και για το ενδεχόμενο επανέναρξης ουσιαστικών συνομιλιών από το σημείο που έμειναν στο Κραν Μοντανά.

Περισσότερα για το σημερινό θέμα, στην έντυπη έκδοση και ψηφιακή έκδοση της «Χ» στο pdf.dialogos.com.cy και τις υπόλοιπες μέρες διαθέσιμο δωρεάν στο αρχείο.