Τα άνθη του κακού…Της Ανθής Ερμογένους

Αν ανοίξει κάποιος τα ίνμποξ μου, κλείνουν σπίτια. Νοικοκυραίοι υπεράνω υποψίας με φαντασιώσεις που νιώθουν ότι δικαιούνται να μοιραστούν sexual content. Πέρα από τα ίνμποξ, ξέρετε πού τους έχω ξανασυναντήσει; Στα άρθρα για τη Βρετανίδα -να την ξεφτιλίζουν, να την ενοχοποιούν. Aφού έκανε ελεύθερο σεξ, αφού τα ήθελε και τα έπαθε. Σήμερα θα μπει στην εφημερίδα η λέξη «σεξ». Να μην είστε υποκριτές.

Θα πούμε πως αν η κοπέλα ήθελε να κάνει σεξ με άλλους δύο και στο δωμάτιο μπήκαν τρεις, είναι ρε φίλε βιασμός. Αν ξεκίνησε συναινετικά, στα μισά ξενέρωσε και δεν σταματούσαν, είναι βιασμός. Αν ήθελε σεξ με όλους χωρίς βιντεοσκόπηση και έβγαλαν κινητό, είναι βιασμός. Αν κοιμόταν κάθε βράδυ με δύο και απόψε θέλει έναν και εισβάλλουν δύο, είναι βιασμός. Αν ήθελε να πάει με δυο γιατί την φτιάχνει, δεν είναι τσούλα. Αλλιώς θα μοιραστώ τα ίνμποξ σας και τι σας φτιάχνει εσάς, ok;

Ήρθε η Βρετανίδα και τάραξε την ατάραχη εραστότητά σας; Έχω αρχίσει να σας βαριέμαι.

Ξανανοίγω ίνμποξ. Φίλος εργολάβος, παντρεμένος, ένιωσε ανάγκη να μου πει πως συμμετέχει σε όργια που διοργανώνονται σε σπίτια. Δεν ξέρω ποιοι ανταλλάσσονται μεταξύ τους εκεί, γούστο τους. Δεν υπάρχει άρθρο για τη Βρετανίδα -στο sigmalive, τον dialogos, τον reporter- που δεν τον βρήκα να κάνει τον μάνατζερ του πλουραλιστικού κρεβατιού της. Αυτός ο σεξουαλικός μερακλής, που δεν άφησε σεξουαλικό σουαρέ στη Λεμεσό, παθαίνει ηθική υστερία και κοντολογίς σας λέει πως καλά να πάθει, τα τραβούσε. Άντρες με αυτοδικαίωτη σεξουαλική ελευθερία, άντρες που πάνε ταξίδι και πληρώνουν να κάνουν ηθικό σεξ με 20χρονες, μικρότερες της κόρης τους, σε ξενοδοχεία, γυναίκες που τους επαυξάνουν.

Τέτοιες μεσαιωνικές φωνές ακούμε παντού. Για να μην κλονίσουμε τις συμπαγείς ηθικές ταυτότητες. Ασκητικό σεξ, ιεραποστολικό, ίσιο σαν ρίγα, μόνο για δύο, οπωσδήποτε σχήμα άντρας-γυναίκα, δίπλα από κομποσκοίνια, κάτω από το κουτί με τα στέφανα. Ήρθαν τα αποστειρωμένα τα σεντόνια σας να μας οργανώσουν το είδος έρωτα που δικαιούνται να θέλουν να κάνουν οι άλλοι. Μέτρα λιτότητας στο σεξ, πλεόνασμα στην ηθική.

Άνθρωποι τάχα ανοικτόμυαλοι, που μιλήσατε συχνά για ανθρώπινα δικαιώματα, εμφανιστήκατε με παραγεμιστές ηθικές υπεροψίες. Ανθρώπινα δικαιώματα με τα σκέλια κλειστά. Να μιλάτε με απερωτικοποιημένες νόρμες. Έγινε η Βρετανίδα η τραγανή της ιστορίας σας. Λες και ο βιασμός ορίζεται μόνο όταν προηγουμένως έκανε το σεξ της προκομμένης. Αν κάποια ήταν καλό κορίτσι πριν. Αν κρατούσε τις απόλυτες υποκριτικές σεξουαλικές συμμετρίες. Αν δεν είχε φετίχ. Αν είχε, τολμάτε οι υποκριτές να μιλάτε για ερωτικές αντικανονικότητες. Και να καταργείτε το βιασμό. Το σεξ της καθεμίας πριν το βιασμό, χρειάζεται την ιατροδικαστική γνώμη σας. Αθωώνουμε βιογραφικά από στεγνά κρεβάτια, μας κλονίζουν τα ζουμερά. Με την πένθιμη ατμόσφαιρα της σεξουαλικής σας τάχα κανονικότητας απαλλάσσουμε τους βιαστές. Για να αποδείξεις ότι βιάστηκες, πρέπει να έχεις περιορίσει επιθυμίες, να έχεις τεκμήρια αντιερωτισμού στον πρότερο βίο.

Όλα αυτά από εσάς που φαντασιώθηκατε καλόγριες, τρίο με δύο μαθήτριες, χειροπέδες, μαστίγια. Μνημοκτονία έπειτα. Οι προβοκάτσιες σας σας περιλαμβάνουν. Πριν ξαναπουλήσετε ηθικογνωμοσύνη, κάντε ένα clear history στον browser σας.