Η αλήθεια για Ουζόχο και Ακιντόλα…Η επιθυμία της Ομόνοιας να κρατήσει στο δυναμικό της τον Φράνσις Ουζόχο και τον Ντέιβιντ Ακιντόλα είναι δεδομένη και διατυπώθηκε επίσημα από τον αθλητικό διευθυντή Νεόφυτο Λάρκου σε συνέντευξη Τύπου τον περασμένο Μάη. Οι δύο Νιγηριανοί αγωνίστηκαν στο «τριφύλλι» ως δανεικοί από την Λα Κορούνια και την Μίντιλαντ αντίστοιχα.

Πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις, αφού για τον Ακιντόλα είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο της Δανίας, ενώ για τον Ουζόχο τηρείται στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά της ισπανικής ομάδας. 


Οι συμβατικές υποχρεώσεις των Ουζόχο και Ακιντόλα με την Ομόνοια ολοκληρώθηκαν στις 30 Ιουνίου και οι εξελίξεις θα δείξουν κατά πόσο θα παραμείνουν στην ομάδα. Μέσα στο πλαίσιο αυτών των υποχρεώσεων οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στις εργομετρικές εξετάσεις της ομάδας. Όπως πληροφορούμαστε αυτό έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο και όχι σήμερα Τετάρτη, όπως αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα, μέσα από τα οποία εξάγονται λανθασμένα συμπεράσματα.

Στο μεταξύ, ο Ουζόχο, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «airbuzzgist.com», ανέφερε ότι θα λάβει την πιο σωστή απόφαση για τη συνέχεια της καριέρας του, με κύριο γνώμονα να βρει μια ομάδα στην οποία θα είναι βασικός, προκειμένου να βελτιωθεί για να ελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης. Υπενθυμίζουμε ότι ο διεθνής τερματοφύλακας βρίσκεται στο στόχαστρο και του ΑΠΟΕΛ.

Γιώργος Χατζηαντώνης