Η Αμμόχωστος επιλέγει λεωφορεία Mercedes-Benz!

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου συμφώνησε την αγορά 53 λεωφορείων Mercedes-Benz από την Cyprus Imports Corporation, επίσημο διανομέα της Daimler AG για τα λεωφορεία Mercedes-Benz στην Κύπρο.

Οι λόγοι είναι εξαιρετικά απλοί και είναι οι ίδιοι που φέρνουν τα λεωφορεία Mercedes-Benz πρώτα σε προτίμηση πανευρωπαϊκά!

Ασφάλεια, άνεση, τεχνολογία, τήρηση των προδιαγραφών για εκπομπές ρύπων.

Πρόκειται για οχήματα που κατασκευάζονται 100% στην Ευρώπη, δοκιμασμένα και εξειδικευμένα για τη χρήση που προορίζονται, δηλαδή την  άνετη και ασφαλή μεταφορά επιβατών.

Οι  κύριοι Δημήτρης Παντελή και Σταύρος Λουκά εκ μέρους του ΟΣΕΑ και o κος Αλέξης Άννινος από την πλευρά της CiC επικύρωσαν τη συμφωνία και μέχρι το τέλος Μαρτίου 2022 θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση, με την παράδοση των πρώτων 31 λεωφορείων.

Τα υπόλοιπα λεωφορεία που θα προστεθούν στον συγκοινωνιακό στόλο της Αμμοχώστου θα προγραμματιστούν σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η σύμβαση.

Σίγουρα, είναι μία νέα εποχή για τη δημόσια συγκοινωνία της Επαρχίας, για την οποία η Mercedes-Benz που οδηγεί τη συγκεκριμένη αγορά σε όλη την Ευρώπη, είναι ιδιαίτερα περήφανη.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy