Η ανάπλαση της Λεωφόρου Ελλάδος στο επίκεντρο συνεδρίασης της Συντονιστικής Επιτροπής

Θέματα που άπτονται της υλοποίησης του έργου ανάπλασης της Λεωφόρου Ελλάδος και Ευαγόρα Παλληκαρίδη τέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης, σήμερα της Συντονιστικής Επιτροπής Λεωφόρου Ελλάδος (ΣΕΛΕ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΕΛΕ, με την έναρξη των εργασιών υλοποίησης του έργου προέκυψαν αρκετά ζητήματα που οφείλονται σε λάθος συντονισμό και διαχείριση του έργου.

Αρχικά, προστίθεται στην ανακοίνωση, παρατηρείται καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου αφού όπως επισήμαναν αρκετά μέλη της Επιτροπής το προσωπικό της ανάδοχου εταιρείας δεν εργάζεται καθημερινά.


Επιπρόσθετα παρατηρείται το πρόβλημα της μη ύπαρξης επαρκών προσωρινών διαβάσεων για εξυπηρέτηση όλων των καταστημάτων που βρίσκονται επί της Λεωφόρου, πράγμα που, όπως αναφέρεται, δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες με την έναρξη του έργου.

Όπως αναφέρεται, έντονους προβληματισμούς δημιουργεί επίσης το γεγονός ότι στους πλείστους ιδιοκτήτες περιουσιών στην Λεωφόρο Ελλάδος δεν έχουν αποσταλεί επιστολές απαλλοτριώσεων παρόλο που ο εργολάβος του έργου έχει ήδη επέμβει στις περιουσίες των ιδιοκτητών.

Η ΣΕΛΕ επισημαίνει ακόμη πως ζητά από τον Δήμο Πάφου ως Υπεύθυνο του Έργου να λάβει άμεσα και δραστικά μέτρα ώστε να επιλυθούν το συντομότερο τα ζητήματα που προέκυψαν, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.