Ένας από του followers του με το όνομα Θανάσης του έστειλε ένα μήνυμα σχετικά με τα όσα είπε την ώρα που τραγουδούσε στον Α’ ημιτελικό της Eurovision η Ντάνα Ιντερνάσιοναλ και ο σκηνοθέτης έδειξε πλάνο με δυο άνδρες να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται… Ο follower «επιτέθηκε» στον παρουσιαστή για να λάβει από εκείνον αποστομωτική απάντηση.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μαζί με την Μαρία Κοζάκου είναι οι δυο σχολιαστές της Eurovision για την Ελλάδα και κατά τη διάρκεια του Α’ Ημιτελικού για λογαριασμό της ΕΡΤ.

α φιλιά σχολιάστηκαν έντονα στα κοινωνικά δίκτυα, με ένα διαδικτυακό φίλο του Γιώργου Καπουτζίδη να του στέλνει ένα επικριτικό μήνυμα το οποίο με τη σειρά του δημοσίευσε και έγραφε:

«Συγχαρητήρια για εχθές που φιλιόσαντε (sic) οι άντρες και έλεγες η αγάπη δεν έχει όρια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Προσπαθείτε να περάσετε αφύσικο για φυσιολογικό. Το φυσιολογικό είναι να φιλιέται ένας άντρας με γυναίκα…»

Ο Γιώργος Καπουτσίδης αποφάσισε να μην αφήσει ασχολίαστό το συγκεκριμένο μήνυμα και απάντησε στον “Θανάση”:

«Το φυσιολογικό είναι να μην ξαναστείλεις μήνυμα σε άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Και δεν προσπαθώ να περάσω απολύτως τίποτα. Εσύ προσπαθείς να μου επιβάλεις τη γνώμη σου για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Και τη γνώμη σου την έχω χεσμένη. Και εγώ και όλοι οι άνθρωποι που είδες να φιλιούνται. Άντε και μην ξαναστείλεις. Όρεξη είχα νομίζεις να διαβάζω τις μαλακίες σου»