Η Arian ήταν οικιακή βοηθός της πρώην Βοηθού Αρχηγού Εκπαίδευσης στην Αστυνομία

Αποκαλυπτικές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας - Τα όσα είχε καταγγείλει για την απουσία της στο ΤΑΕ και ο φάκελος που...έκλεισε

Οικιακή βοηθός στο σπίτι της πρώην Βοηθού Αρχηγού Εκπαίδευσης, Μαριάννας Φραντζής, δούλευε το δεύτερο θύμα του Λοχαγού-Φονιά, το πτώμα της οποίας ανασύρθηκε χθες από το φρεάτιο του θανάτου στο Μιτσερό.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Το δεύτερο θύμα ήταν οικιακή βοηθός υψηλόβαθμου στελέχους της Αστυνομίας

Η Αριάν Παλάναζ Λοζάνο 28 ετών από τις Φιλιππίνες που εξαφανίστηκε από την κατοικία της στην Αγλαντζιά στις 21 Ιουλίου, 2018, πρόκειται για την εξαφανισμένη οικιακή βοηθό της κας Φραντζή η οποία αγνοούνταν από το περασμένο καλοκαίρι.

Σε συνέχεια της προηγούμενης αποκάλυψης μας, παραθέτουμε τα όσα η κα. Φραντζή κατήγγειλε τότε για την εξαφάνιση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Αριάν Παλάναζ Λοζάνο είπε στην εργοδότρια της ότι θα μετέβαινε το καλοκαίρι στις Πλάτρες για μερικές μέρες με φίλης της και από τότε εξαφανίστηκε.

Η εργοδότρια της άρχισε να την αναζητεί όταν παρήλθαν οι μέρες που είπε ότι θα λείπει ωστόσο δεν μπορούσε να τη βρει στο κινητό της τηλέφωνο.

Η κα. Φραντζη φαίρεται να επικοινώνησε με τη φίλη που υποτίθεται ότι θα περνούσαν μαζί τις διακοπές στις Πλάτρες ωστόσο αυτή δεν είχε ιδέα.

Η πρώην Βοηθός Αρχηγός προέβη τότε σε καταγγελία τονίζοντας μάλιστα ότι ανησυχεί για τη ζωή της 28χρονης!

Ωστόσο η Αστυνομία περιορίστηκε σε μια ανακοίνωση με την οποία ζητούσε τη συνδρομή του κοινού για να εντοπιστεί η 28χρονη και ο φάκελος δεν ξανά άνοιξε.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία με ανακοίνωσή της στις 2 Αυγούστου είχε αναρτήσει φωτογραφία της, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Μετά την καταγγελία της υπόθεσης, έκλεισε αφού πίστευαν ότι είχε φύγει στο εξωτερικό.

Στη θεληματική του κατάθεση ο ύποπτος αναφορικά με το δεύτερο θύμα, την Αριάν, είπε πως την γνώρισε στο ίδιο site γνωριμιών περί τα τέλη Ιουλίου 2018.

Αυτές οι νέες αποκαλύψεις φέρνουν σε ακόμα πιο δυσχερή θέση την Αστυνομία Κύπρου και δη την ηγεσία της ,αλλά και τον Υπουργό Δικαιοσύνης ως πολιτικό προϊστάμενο και καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy