Σε οδικές ρυθμίσεις, προέβη η Τροχαία Λεμεσού, με στόχο την ομαλή διεξαγωγή της καρναβαλίστικης παρέλασης της Λεμεσού, αλλά και τη διευκόλυνση της τροχαίας κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους.
 
Η καρναβαλίστικη παρέλαση, θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 1.μ.μ. και θα διέλθει της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄. 
 
Για το λόγο αυτό, το τμήμα της λεωφόρου, από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, μέχρι και τη διασταύρωση με την οδό Αποστόλου Βαρνάβα, όπως και οι πάροδοι του, θα κλείσουν για την τροχαία κίνηση από τις 12 το μεσημέρι, μέχρι και τις 8 το βράδυ της Κυριακής. Επίσης, κλειστοί για την τροχαία κίνηση, από τις 8το πρωί, μέχρι και τις 10 το βράδυ της Κυριακής, θα είναι το τμήμα της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, από τα φώτα τροχαίας Εναερίου, μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου και οι πάροδοί του.  
 
Το κοινό που θα βρίσκεται στην περιοχή, καλείται να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αστυνομικών και να χρησιμοποιούν όλους τους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους στάθμευσης.