Η Blue Island επιλέγει την Yellow Applications για την ψηφιακή αναβάθμιση της διαχείρισης ανθρωπίνου κεφαλαίου

Η Yellow Applications, πιστοποιημένος συνεργάτης της Exelsys HCM, ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση του λογισμικού διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού Exelsys HCM στην Blue Island. Η Blue Island στα πλαίσια ενός πλάνου συνεχούς ψηφιακής αναβάθμισης και θέλοντας να προσαρμόζεται στη νέα τάση Ψηφιακής Διαχείρισης του Ανθρωπίνου Δυναμικού , επέλεξε το Exelsys HCM για την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης λύσης συστήματος λογισμικού Cloud.

 

Ο κύριος Γιάννος Κρεμμός, CEO της Blue Island δήλωσε ότι: “Μετά την επιτυχή διαδικασία αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος και την εξασφάλιση της σχετικής πιστοποίησης Great Place to Work®, η αυτοματοποίηση διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού ήταν μία από τις προτεραιότητες μας.  Στα πλαίσια αναβάθμισης των ψηφιακών υποδομών μας, εγκαθιστώντας το Exelsys HCM, πετύχαμε μαζί με την ομάδα υλοποίησης να μπορούμε να λειτουργούμε σε ένα πλήρη αυτοματοποιημένο ψηφιακό εργασιακό περιβάλλον. Θεωρούμε ότι το σημαντικότερο στοιχείο στην επιτυχία και ομαλή λειτουργία της εταιρίας μας, είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας, για αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην κατανόηση των βασικών θεμάτων που το απασχολούν.  Με το επίπεδο αυτοματοποίησης που  έχουμε πετύχει μπορούμε πλέον να έχουμε πρόσβαση σε μία κεντρική βάση δεδομένων διασφαλίζοντας έτσι τον σωστό προγραμματισμό ο οποίος μας βοηθά στην μεγιστοποίηση απόδοσης της εταιρίας μειώνοντας περιττές εργατοώρες και και αυξόνωντας την παραγωγικότητα του εργατικού μας προσωπικού..


 

Επιλέξαμε την Yellow Applications, διότι μέσα από την πολυετή εμπειρία της στον χώρο των ψηφιακών εφαρμογών, συνείσφερε αρκετά στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος που μας επιτρέπει την πλήρη αυτοματοποίηση των καθημερινών διαδικασιών που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό μας. Από την πρόσληψη του κατάλληλου προσωπικού, την εκπαίδευση, την αξιολόγηση, την διαχείριση προγράμματος εργασίας, την ωρομέτρηση, την ψηφιακή διαχείριση άδειων και εντύπων μέχρι και την αξιολόγηση απόδοσης του εργατικού δυναμικού μας. Η πρόσβαση και η πλήρη ανάλυση όλων των σχετικών πληροφοριών, βοηθά το διοικητικό προσωπικό στην λήψη των σωστών στρατηγικών αποφάσεων για την ορθή λειτουργία του οργανισμού μας.”

 

 

Ο κ. Μάριος Διογένους, Διευθύνων Σύμβουλος της Yellow Applications,  δήλωσε ότι: “Η Blue Island κατέχει σήμερα ηγετική θέση στο τομέα της  ιχθυοκαλλιέργειας και λιανικής πώλησης μέσω των ψαραγορών της και των καταστημάτων στις αλυσίδες υπεραγορών. Το όραμα της νέας ηγετικής ομάδας, η διορατικότητα και η δυνατότητα ευελιξίας και προσαρμογής στους νέους κανόνες που απαιτούνται για την αποτελεσματική οργάνωση, παρακίνηση και διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού μας έχει εντυπωσιάσει. Η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και κατ’ επέκταση σε  έργα ψηφιακής αυτοματοποίησης της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και κεφαλαίου, είναι ουσιαστικά επένδυση που καθορίζει την αύξηση της παραγωγικότητας και της πιστότητας του προσωπικού κάθε επιχείρησης.

 

Η σύγχρονη ψηφιακή εποχή και οι ανάγκες διαχείρισης του εργατικού δυναμικού όπως έχουν προκύψει από τις επιπτώσεις του Covid-19, ανατρέπει τους κανόνες λειτουργίας των επιχειρήσεων ειδικά στον κλάδο παραγωγής και λιανικής πώλησης επιβάλλοντας στις εταιρίες τον επαναπροσδιορισμό των πρακτικών διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την απόφαση της Blue Island να  εγκαταστήσει το Exelsys HCM, μία δοκιμασμένη λύση λογισμικού Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Κύπρο και στο εξωτερικό με γρήγορη υλοποίηση σε  προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα με αποτέλεσμα την βελτιστοποίηση της επένδυσης, αύξηση παραγωγικότητας του ανθρώπινου δυναμικού μείωση κόστους και αύξηση της κερδοφορίας.”

 

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.