Η Carrefour Κύπρου γιορτάζει 10 χρόνια δίπλα σας

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Προσφέρει μοναδικά δώρα σε 2051 τυχερούς!

Carrefour

Η Carrefour Κύπρου ολοκληρώνοντας τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια της παρουσίας της στη χώρα, πρόσφερε πολλά μοναδικά δώρα στους καταναλωτές της κι ένα αυτοκίνητο σε έναν υπερτυχερό καταναλωτή. Μέσα από τον διαγωνισμό «Παίξε και Κέρδισε στη στιγμή»! αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής η Κυρία Ευγενία Ανδρέου από την επαρχία Λεμεσού, ο οποίος κέρδισε ένα Volkswagen Polo TSI 1.2. Η παράδοση του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου στην υπεραγορά Carrefour στα Κάτω Πολεμίδια, παρουσία του Εμπορικού Διευθυντή της Carrefour Κύπρου, κ. Μιχάλη Παναγίδη και του Συμβούλου Πωλήσεων της Volkswagen κ. Κώστα Κωνσταντίνου.

Ο διαγωνισμός «Παίξε και Κέρδισε στη στιγμή»!, ο οποίος ολοκληρώθηκε στις 11 Νοεμβρίου με τεράστια επιτυχία, ύστερα από 10 ολόκληρες εβδομάδες, έδωσε την ευκαιρία στους καταναλωτές να διεκδικήσουν πλούσια δώρα, όπως αεροπορικά εισιτήρια, tablets και δωροεπιταγές για τα καταστήματα Carrefour. Συνολικά 2.051 τυχεροί νικητές κέρδισαν δώρα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ μέσα από τον μεγάλο διαγωνισμό.

Για μία ακόμη φορά, η Carrefour Κύπρου απέδειξε ότι παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών, που την εμπιστεύονται εδώ και 10 χρόνια.

Γιατί στις υπεραγορές Carrefour, εδώ και 10 χρόνια, η γιορτή είστε εσείς!

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.