Η Χαραλαμπίδης Κρίστης μαζί με την ΚΟΕ και την ΚΕΠΕ, μετράνε ανάποδα στον δρόμο για το «Τόκιο 2020»

Καθώς πλέον το χρονόμετρο μετράει αντίστροφα και το Τόκιο 2020 πλησιάζει όλο και πιο κοντά, η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στη Κύπρο,  στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την ΚΟΕ  επανέλαβε για άλλη μία φορά τη δέσμευσή της, να είναι παρούσα και αρωγός στην προσπάθεια για εκπλήρωση των στόχων της ΚΟΕ, αλλά και στη στήριξη των αθλητών που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο πνεύμα του Ευ Αγωνίζεσθαι αλλά και της προσφοράς και ανταπόδοσης προς την κοινωνία, η εταιρεία, ως Στρατηγικός Συνεργάτης της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των Αθλητών, της ΚΟΕ, καθώς και τα ιδανικά του Ολυμπισμού.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η ΚΟΕ και οι πρωταθλητές μας σε μία λιτή εκδήλωση που έγινε στο αθλητικό κέντρο Αλέγκρα στις 26 Νοεμβρίου , συμφώνησαν ότι από σήμερα μέχρι και την τελετή λήξης των Αγώνων στο Τόκιο, θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για το καλύτερο μας.

Mαζί βέβαια και οι Παραολυμπιονίκες μας, αφού η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι Στρατηγικός Συνεργάτης και της ΚΕΠΕ και συμμετέχει στην ανάπτυξη και διάδοση του Παραολυμπιακού αθλητισμού στην Κύπρο, έτσι ώστε να δίδονται ίσες ευκαιρίες άθλησης και γενικότερης συμμετοχής στον αθλητισμό.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.