Η διαφήμιση για τις αστικές συγκοινωνίες Βόλου είναι ο,τι καλύτερο θα δεις σήμεραΤην εικόνα που έχει μερίδα του κόσμου για τις Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ανατρέπει το πανέξυπνο κλιπ των αστικών συγκοινωνιών Βόλου που επικεντρώνεται στο σύνθημα πως το “αστικό είναι cool”!

Από τον “άνετο” οδηγό, μέχρι τις δυνατές χειρολαβές, ενώ και… μπαλαρίνες έχουν επιστρατευθεί για να τονισθεί πόσο άνετο είναι το λεωφορείο. Μάλιστα για όσους δεν αντέχουν ούτε δευτερόλεπτο χωρίς να είναι συνδεδεμένοι στο ίντερνετ, τα οχήματα διαθέτουν και δωρεάν wi-fi.

 

Το βίντεο ξεκινάει με τον κόσμο να περιμένει εναγωνίως σε μια στάση για να έρθει το λεωφορείο και όταν ακούν να καταφθάνει ξεσπούν σε πανηγυρισμούς. Στη συνέχεια δείχνει τον “τυπάρα” οδηγό αλλά και τους επιβάτες να φωτογραφίζονται και να περνάνε, στην κυριολεξία, φοβερές στιγμές. Τονίζεται δε πως οι χειρολαβές είναι τόσο γερές, που μπορείς ακόμα και να γυμναστείς σ’ αυτές. Δυο μπαλαρίνες κάνουν πιρουέτες μέσα στο όχημα καθώς υπάρχει άπλετος χώρος και ο κόσμος δεν είναι στριμωγμένος, ενώ η χαρά για το δωρεάν wi-fi είναι έκδηλη στα πρόσωπα των επιβατών.

Το διαφημιστικό σποτάκι για τις αστικές συγκοινωνίες της πρωτεύουσας της Μαγνησίας… τα σπάει! Δείτε το παρακάτω

 

 

Το νέο μας διαφημιστικό είναι στον αέρα και ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που συμμετείχατε με τόση υπομονή αλλα και αγάπη!Το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου αλλάζει καθημερινά και γίνεται συνεχώς καλύτερο για ΕΣΑΣ!Γιατί μην ξεχνάτε… το Αστικό είναι Cool!!!#astikoktelvolou #bus #citybus #volos #publictransportation #buslover

Gepostet von Αστικό Κτελ Βόλου am Dienstag, 10. September 2019