Η ΕΔΕΚ καλεί την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την προμήθεια καυσίμων από τα κατεχόμενα

Η ΕΔΕΚ καλεί την κυβέρνηση ως οφείλει να λάβει μέτρα που θα περιορίζει την προμήθεια καυσίμων από τα κατεχόμενα. 

Η ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση του τελωνείου Βρετανικών Βάσεων για εντοπισμό ομάδων που προβαίνουν σε παράνομο λαθρεμπόριο καυσίμων, επιβεβαιώνει πως οι παρανομούντες μπορούν να εντοπιστούν φτάνει οι αρμόδιες υπηρεσίες να εφαρμόσουν τις μεθόδους ανίχνευσής τους. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΔΕΚ συμπληρώνοντας ότι παρόλο που το κόμμα εδώ και χρόνια ζητά από την κυβέρνηση να ληφθούν μέτρα για τερματισμό του λαθρεμπορίου καυσίμων από τα κατεχόμενα που δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό και ενισχύει την αισχροκέρδεια, η κυβέρνηση συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα.

Επιμένουμε, συνεχίζει στη δήλωση της η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, πως η κυβέρνηση οφείλει να λάβει μέτρα που θα περιορίζουν το λαθρεμπόριο και την παράνομη προμήθεια καυσίμων από τα κατεχόμενα εξαιτίας της οποίας χάνονται ετησίως δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τα κυβερνητικά ταμεία.

«Τα χρήματα αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν για να δοθούν περαιτέρω μειώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και στα καύσιμα. Μειώσεις που η ακρίβεια και η κατακόρυφη αύξηση του κόστους ζωής τις καθιστούν επιβεβλημένες αφού η πλειοψηφία των πολιτών αδυνατεί να τα βγάλει πέρα», αναφέρει.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.