Η ΕΔΕΚ συμφωνεί με την Κυβέρνηση για τα οδοφράγματα

Η ΕΔΕΚ συμφωνεί με όλα τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για τα θέματα του κορωνοϊού ανέφερε ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ είπε ότι θα πρέπει να εξαντληθούν όλα τα μέτρα αυστηρότητας, με σκοπό την αποτροπή της εισόδου του κορωνοϊού στην Κύπρο για να μην υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις στην κυπριακή οικονομία και στον τουρισμό. Πρόσθεσε ότι όλοι πρέπει να συνεργαστούν για προστασία της Κύπρου από τον κορωνοϊό.


Για το μεταναστευτικό, είπε ότι οι ροές προσφύγων αποτελούν μέρος ενός πολέμου που η Τουρκία διεξάγει με προφανή στόχο την αποδιοργάνωση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Μαρίνος Σιζόπουλος είπε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία πρέπει να επιδείξει την ανάλογη ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πρόσφυγες που φτάνουν από εμπόλεμες περιοχές. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να είναι αυστηρή και με ταχύτατες διαδικασίες να διεκπεραιώνει όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με τις μεταναστευτικές ροές που δεν έρχονται από εμπόλεμες ζώνες, για να διαχειριστεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα.

Επίσης υπέδειξε ότι θα πρέπει να υπάρχει σύστημα ηλεκτρονικής επιτήρησης της γραμμής αντιπαράταξης γιατί όπως είπε πολλοί έρχονται μέσω των κατεχομένων.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.