Η ΕΔΟΝ φιλοξένησε την 20ή Συνέλευση της ΠΟΔΝ – βίντεο με όλες τις στιγμές της συνέλευσηςΜηνύματα αλληλεγγύης και στήριξης στον αγώνα της Κύπρου

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου με μεγάλη επιτυχία η συναυλία αφιερωμένη στα 75 χρόνια της ΑΟΝ – ΕΔΟΝ και η τελετή λήξης της 20ής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών. Από τις 2 μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 150 νέοι, εκπρόσωποι 93 οργανώσεων από 65 χώρες του κόσμου έδωσαν το «παρών» τους στην 20ή Συνέλευση της ΠΟΔΝ που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, συζητώντας, ανταλλάσσοντας απόψεις και διακηρύσσοντας την αποφασιστικότητά τους για διαρκή αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό.

Η πραγματοποίηση της συνέλευσης στην Κύπρο αποτελεί μεγάλη τιμή για την ΕΔΟΝ που τη φιλοξένησε, αλλά και για τον τόπο μας. Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το κυπριακό πρόβλημα και τον αγώνα του κυπριακού λαού για απελευθέρωση και επανένωση στέλνοντας παράλληλα μηνύματα αλληλεγγύης και στήριξης στον αγώνα αυτό. Η εκτίμηση της οποίας χαίρει η ΕΔΟΝ στο διεθνές αντιιμπεριαλιστικό κίνημα διαφάνηκε για ακόμα μια φορά μέσα από τη μαζική συμμετοχή στην 20ή Συνέλευση, την εκτίμηση των αντιπροσώπων για την άρτια διοργάνωση, αλλά και την τιμή να εκλέξουν την ΕΔΟΝ για ακόμη μια φορά στο 35μελές Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

 

Η 20η Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών σε 12 λεπτά. Στιγμές από τις εργασίες και τις εκδηλώσεις της 20ης Συνέλευσης.

https://www.facebook.com/wfdyfmjd/videos/520777068519669/