Η ΕΚΟ Racing 98 έτρεξε μαζί με τους πρωταθλητές στο Πισσούρι

Με την ενέργεια της EKO Racing 98, οι δύο οδηγοί Στέλιος Κυθρεώτης και Κώστας Πατσουρέας οδηγήθηκαν στη νίκη, στον αγώνα «Ανάβαση Πισσουρίου» που διεξάχθηκε την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός Στέλιος Κυθρεώτης, με Honda Civic αναδείχθηκε πρωταθλητής στη μικρή κατηγορία RC ST1, ενώ ο πρωταθλητής αναβάσεων Ελλάδας Κώστας Πατσουρέας, με Mitsubishi Lancer Evo 9 τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία RC.E2.

Η ΕΚΟ υποστηρίζει το μηχανοκίνητο αθλητισμό, με τη νέα βελτιωμένη EKO Racing 98, το καύσιμο το οποίο πετυχαίνει καλύτερη απόδοση του οχήματος.

Συγκεκριμένα:

• μειώνει σημαντικά τις τριβές πετυχαίνοντας έως και 4% υψηλότερη απόδοση του κινητήρα, σε σχέση με κοινό καύσιμο 95 οκτανίων χωρίς ειδικά πρόσθετα, με αποτέλεσμα έως και 4% περισσότερη ισχύ και καλύτερη επιτάχυνση.

• Εμποδίζει το σχηματισμό αποθέσεων στις βαλβίδες, έως και 100%, διατηρώντας όλο το σύστημα σαν καινούργιο (keep clean).

• Απομακρύνει πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά τις ήδη υπάρχουσες επικαθήσεις (clean up).

• Μειώνει σημαντικά τις εκπομπές ρύπων προστατεύοντας το περιβάλλον (μείωση του μονοξειδίου του άνθρακα έως και 15%).

• Προστατεύει απόλυτα το κύκλωμα τροφοδοσίας καυσίμου και τα αντίστοιχα τμήματα του κινητήρα από διαβρώσεις και σκουριές με τη βοήθεια ειδικών αντιδιαβρωτικών ουσιών.

• Περιορίζει τα έξοδα συντήρησης και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τον κινητήρα.

Τα τρόπαια παρέδωσε στους πρωταθλητές, η Μαρίνα Τζιακούρη Marketing και PR Coordinator της εταιρείας Ελληνικά πετρέλαια Κύπρου, ενώ παράλληλα τα κορίτσια της ΕΚΟ έδωσαν ενημερωτικό στους παρευρισκόμενους.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.