Η Ελληνική Τράπεζα ευχαριστεί τον…Αβέρωφ για τη βοήθεια ο οποίος καλεί την ΕΤΥΚ να μην κάνει την απεργία

Ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου «για την ουσιαστική παρέμβαση του για την διατήρηση της εργατικής ειρήνης», εκφράζει η Ελληνική Τράπεζα.

Σε ανακοίνωση, η Ελληνική Τράπεζα εκφράζει την δέσμευση της για συζήτηση, μέσω των θεσμοθετημένων διαδικασιών του Υπουργείου Εργασίας, όπως αναφέρει, «όλων των ανοιχτών ζητημάτων σε πνεύμα συνδιαλλαγής, διαφάνειας και συνεργασίας προς όφελος της Τράπεζας, των εργαζομένων και όλων των εμπλεκόμενων μερών, αποφεύγοντας την αχρείαστη και επιζήμια αντιπαράθεση».

«Στόχος μας είναι μια κατάληξη που θα διαφυλάξει έναν υγιή και εύρωστο Οργανισμό για το μέλλον», καταλήγει.

O Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου καλεί τους υπαλλήλους της ΕΤΥΚ να αναστείλουν τα απεργιακά μέτρα και τη διεύθυνση της Ελληνικής Τράπεζας να αναστείλει την απόφαση για απολύσεις και να προσέλθουν σε «εποικοδομητικό διάλογο κάτω από το θεσμοθετημένο πλαίσιο του Υπουργείου Εργασίας».

“Σε μια περίοδο που ήδη βιώνουμε και στη χώρα μας τις επιπτώσεις μια τρίτης διεθνούς και μάλιστα πολλαπλής κρίσης, είναι αδήριτη η ανάγκη διατήρησης της εργασιακής ειρήνης και της οικονομικής και χρηματοπιστωτικής σταθερότητας”, προσθέτει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.