Η ενίσχυση που αργεί να έρθειΤρεις εβδομάδες μας χωρίζουν από τη έναρξη του πρωταθλήματος και στην Ομόνοια οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν διαφοροποιηθεί. Δεδομένα θα γίνει κίνηση απόκτησης επιθετικού αλλά και ακραίου επιθετικού.

Μέχρι στιγμής ούτε για την πρώτη αλλά ούτε και για την δεύτερη περίπτωση έχει τελεσφορήσει κάτι. Όλα παραμένουν ανοικτά παρόλο που η ομάδα δείχνει ότι θέλει ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις. 


Δικαιολογητικά υπάρχουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που έχουν αλλάξει το μεταγραφικό παζάρι αλλά από την άλλη η Ομόνοια θέτοντας υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν σε Ευρώπη και πρωτάθλημα θα πρέπει να ενισχυθεί ποιοτικά. Ιδιαίτερα στην θέση του επιθετικού είναι απαραίτητη η προσθήκη.

Ανδρόνικος κακουλλής και Ματ Νταρμπισάιαρ είναι οι μοναδικοί στο ρόστερ και από την στιγμή μάλιστα που προκύπτουν και διάφορες φήμες για τους δύο (ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον πρώτο ενώ για τον δεύτερο η παραμονή είναι αβέβαιη) τότε επιβάλλεται και άμεσα η προσθήκη του σέντερ φόρ.

Επίσης η περίπτωση του Ακιντόλα για το άκρο της επίθεσης έχει κουράσει. Η ανησυχία λοιπόν εντείνεται παρά το γεγονός ότι η ομάδα προγραμματισμού έχει κάνει τις ενέργειες της. Όσο όμως δεν προκύπτουν ανακοινώσεις αυτή θα μεγαλώνει και θα δημιουργεί περισσότερη μουρμούρα.