Η επιλογή Χριστοδουλίδη σημαίνει δικαίωση της διακυβέρνησης ΔΗΣΥ

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Του Νεόφυτου Νεοφύτου

 

Η απόφαση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ να στηρίξει τον συναγερμικό Ν. Χριστοδουλίδη είναι σεβαστή, αλλά οι πολίτες γνωρίζουν ότι πρόκειται για απόφαση που ευθυγραμμίζεται με συνέχιση της υφιστάμενης κατάστασης πραγμάτων και όχι απόφαση που συμβάλλει στην προοδευτική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος και ο λαός μας.

Γνωρίζει πολύ καλά η ηγεσία του ΔΗΚΟ ότι ο Ν. Χριστοδουλίδης είναι μέλος του ΔΗΣΥ, υπήρξε για εννέα χρόνια μέλος της διακυβέρνησης ΔΗΣΥ και όχι μόνο δεν είχε διαφωνήσει με οποιαδήποτε απόφαση, συνεχίζει να δηλώνει υπερασπιστής και συνεχιστής των πολιτικών Ν. Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ.

Η «ωραιοποίηση» της υποψηφιότητας Ν. Χριστοδουλίδη από το ΔΗΚΟ είναι κατανοητή, αλλά δεν πείθει ούτε τους ίδιους ότι πρόκειται για υποψηφιότητα που μπορεί να επιφέρει στον τόπο την προοδευτική αλλαγή. Το ΔΗΚΟ επιλέγει ένα δρόμο που βοηθά στο να δικαιωθεί η 10χρονη διακυβέρνηση Αναστασιάδη και να παραμείνει στην εξουσία για άλλα πέντε χρόνια ο ΔΗΣΥ μέσω του κ. Χριστοδουλίδη.

Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη παραμένει η μόνη εναλλακτική υποψηφιότητα απέναντι στους κ.κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και Ν. Χριστοδουλίδη. Ο Α. Μαυρογιάννης εκφράζει όλους όσοι πιστεύουν και θέλουν την προοδευτική αλλαγή στον τόπο μας. Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη απευθύνεται στην κοινωνία των πολιτών. Απευθύνεται σε εκείνες τις δυνάμεις που πιστεύουν στην προοδευτική αλλαγή. Και οι δυνάμεις της προοδευτικής αλλαγής δεν πρέπει να πάνε διχασμένες στις προεδρικές εκλογές. Οι δυνάμεις της προοδευτικής αλλαγής πρέπει να βρουν τρόπο να συσπειρωθούν από τον πρώτο γύρο γύρω από την ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη. Είναι η μόνη υποψηφιότητα που μπορεί νικηφόρα να σταθεί απέναντι στους δύο συναγερμικούς υποψηφίους, Αβέρωφ Νεοφύτου και Ν. Χριστοδουλίδη.

Οι πολίτες, οι οποίοι θέλουν και πιστεύουν στην προοδευτική αλλαγή, ανεξάρτητα σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκουν, καλούνται να συστρατευθούν με την ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη.

Η προοδευτική αλλαγή δεν μπορεί να υπονομευτεί είτε με την απόφαση του ΔΗΚΟ, είτε με άλλες αποφάσεις σκοπιμότητας. Η μόνη υποψηφιότητα που μπορεί να επιφέρει την προοδευτική αλλαγή είναι η ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη.

Το δίλημμα λοιπόν παραμένει, είτε προοδευτική αλλαγή με την ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη, είτε «σκοτάδι» και συντήρηση και συνέχιση για άλλα πέντε χρόνια της διεφθαρμένης διακυβέρνησης ΔΗΣΥ, είτε με Αβέρωφ είτε με Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.