“Οι gay μπαμπάδες δεν περιορίζονται από τους ρόλους των φύλων, σύμφωνα με νέα μελέτη και αυτός είναι ένας λόγος, που όταν γίνονται μπαμπάδες είναι πιο δραστήριοι και ασχολούνται περισσότερο με τα παιδιά τους“, αναφέρει έρευνα που διεξήχθη γύρω από το θέμα της ανατροφής των παιδιών από ομοφυλόφιλους μπαμπάδες.

Αποτέλεσμα αυτού, -μάλλον-, είναι και το γεγονός ότι, τα παιδια gay μπαμπάδων, είναι πιο ευτυχισμένα..

Αλλά, τί να την κάνεις την έρευνα όταν, η “επιστημονική” διάγνωση του κ. Ανδρέα Θεμιστοκλέους λέει άλλα. Όχι πως δεν αποδέχεται το εύρυμα αυτό, αν λέγαμε το αντίθετο θα ΄ταν ψέμα. Ο κ. Θεμιστοκλέους “κτύπησε”… κέντρο. Θεωρεί λογικό, το εύρυμα αυτό λέει, για τον…εξής λόγο:

Το νευραλγικό σημείο της διάγνωσης του κ. Θεμισοκλέους, βρίσκεται, στον…”κατά κανόνα” ρόλο της γυναίκας, -όπως και σεις θα δείτε-. Η γυναίκα κατά τον κ. Θεμιστοκλέους, αναπόφευκτα ταυτίζεται με τον ρόλο της μητέρας, άρα και του φύλου, που από τη φύση της, -θέλει δεν θέλει δηλαδή- ασχολείται περισσότερο με τα παιδιά! Μην σας πω και εξ΄ολοκλήρου [υπερβολή (;)}.

Γιατί το άλλο; Η περηφάνεια του για τους στρέιτ γονείς και παππούδες; Είναι και αυτό μέρος τους ευρύματος βέβαια… Γιατί, “κατά κανόνα”, επίσης, οι στρέιτ γονείς κάνουν στρειτ παιδια και το αντίστροφο.

Ας μην κρίνουμε εμείς την επιστημονικότατη διάγνωση του κ. Θεμιστοκλέους…  Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους τους επίσης επιστημονικούς κύκλους, ότι, όλοι οι ομοφυλόφιλοι έχουν ανατραφεί από ομοφυλόφιλους επίσης γονείς και το αντίστροφο (τελεία).

 

Έρευνα: Οι gay μπαμπάδες είναι πιο δραστήριοι με τα παιδιά τους απ’ ότι οι straight