Η Εθνική Ελλάδος του 2004 στην Κύπρο

Μια ιστορική αναμέτρηση που κάθε φίλαθλος θα ονειρευόταν, θα λάβει χώρα στο Στάδιο ΓΣΠ, την 1η Απριλίου, στις 18:00.

Συγκεκριμένα, η Εθνική Ελλάδος του 2004, έρχεται στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει σε φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα, την Εθνική Κύπρου του 2004 αποτελούμενη από πολλά ποδοσφαιρικά αστέρια του πρόσφατου παρελθόντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου, εμπνευστές της ιδέας αυτής είναι οι Ευρωβουλευτές Ελένη Θεοχάρους και Θοδωρής Ζαγοράκης και διοργανωτής του αγώνα είναι ο Δήμος Στροβόλου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η συλλογή χρημάτων για τους «Εθελοντές Γιατρούς».

Με αφορμή το φιλανθρωπικό αγώνα πραγματοποιήθηκε σήμερα συνέντευξη Τύπου στο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Δήμου Στροβόλου, στην οποία παρευρέθηκαν και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό για την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Στροβόλου Λάζαρος Σαββίδης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Τράπεζας Ειρένα Γεωργιάδου, η Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Στροβόλου Αντρέας Παπαχαραλάμπους.

Όλοι με τη σειρά τους προσκάλεσαν το κοινό να προσέλθει στο φιλανθρωπικό αγώνα για να παρακολουθήσει από κοντά τους Έλληνες ήρωες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου της Πορτογαλίας να αντιμετωπίζουν την ομάδα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου εκείνης της περιόδου και να βοηθήσει στην ενίσχυση του ταμείου των «Εθελοντών Γιατρών».

Η Εθνική Ελλάδος του 2004 αποτελούμενη από τους Mπασινά, Νικοπολίδη, Γκούμα, Δέλλα, Νταμπίζα, Σεϊταρίδη, Καραγκούνη, Καψή, Νικολαϊδη, Γιαννακόπουλο, Φύσσα, Χαλκιά, Βενετίδη, Χαριστέα, Ζαγοράκη, Λάκη, Κατεργιαννάκη, Καφέ, Γεωργιάδη, Βρύζα και Τοπαλίδη, θα αντιμετωπίσει την ομάδα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου 2004 αποτελούμενη από τους Μορφή, Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφα, Σατσιά, Θεοδότου, Ηλία, Κωνσταντίνου, Οκκά, Γιασεμή, Νεοφύτου, Οκκαρίδη, Μιχαήλ, Δασκαλάκη, Γεωργίου, Χριστοδούλου, Εγκωμίτη, Λουκά, Κονναφή και Γεωργίου.

Στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδος ο Otto Rehhagel. Προπονητής της Εθνικής Κύπρου ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €5 το κανονικό και €1 το παιδικό. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Οργάνωση «Εθελοντές Γιατροί – Κύπρος».

Τιμητική Εκδήλωση

Στο μεταξύ, το ίδιο βράδυ, στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή της Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου του 2004.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χαιρετισμούς, προβολή σχετικού βίντεο με τον άθλο της Πορτογαλίας, καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Μπάντα του Δήμου Στροβόλου/Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και το Λύκειο Δασουπόλεως Μακάριος ο Γ’ και απονομή τιμητικών πλακετών σε όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy