Η ΦΕΤΕΠΑΚ καταδικάζει τη στάση του Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ

Με ανοικτή επιστολή προς τον Πρύτανη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Α. Αναγιωτό, η Φοιτητική Ενωση του ΤΕΠΑΚ καταδικάζει την στάση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου, αφού, όπως αναφέρει «κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και συγκεκριμένα 5 μέρες πριν την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στήριξε παράταξη σε εκδήλωση της και τοποθετήθηκε δημόσια ψευδώς, για πρόταση που κατατέθηκε χωρίς να αναφέρει πουθενά την ήδη ειλημμένη  απόφαση του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου του φοιτητικού κινήματος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου».

Αυτό σύμφωνα με την ΦΕΤΕΠΑΚ έγινε «με μοναδικό στόχο να επηρεάσει μερίδα φοιτητών, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει μικροπολιτικά συμφέροντα και όλα αυτά απορρέουν της στήριξης της συγκεκριμένης παράταξης πριν από ένα μήνα».

«Αν οι νέες πρυτανικές αρχές και η συγκεκριμένη παράταξη δεν αναγνωρίζουν την Φοιτητική Ένωση του Πανεπιστημίου να μας ενημερώσουν για να λάβουμε τα μέτρα μας» αναφέρει στην επιστολή της η ΦΕΤΕΠΑΚ σημειώνοντας ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που οι νεοεκλεγείς πρυτανικές αρχές παραγκωνίζουν, υποσκάπτουν το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα αφού και σε συνεδρία της Συγκλήτου εσκεμμένα δεν καλέστηκαν οι εκπρόσωποι των φοιτητών».

Η ΦΕΤΕΠΑΚ δηλώνει ότι αναμένει «άμεσες εξηγήσεις και για τα δύο θέματα».

Επιπρόσθετα η ΦΕΤΕΠΑΚ καλεί τον Πρύτανη του πανεπιστημίου σε άμεση συνάντηση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.