Οι φετινές παραλίες για σκύλους

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Ακόμη μία παραλία προστέθηκε φέτος  από την Κεντρική Επιτροπή Παραλιών για λούσιμο σκύλων.

Συγκεκριμένα οι παραλίες αριθμούν σε επτά σε σχέση με πέρυσι που ήταν έξι. Από δύο παραλίες για σκύλους έχουν καθοριστεί για τις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού και από μία σε Λευκωσία, Λάρνακα και Παραλίμνι.

Δείτε τον αναλυτικό κατάλογο παραλιών για σκύλους:

1. Η παραλία στην τοποθεσία Στερατζιά, εντός των ορίων του κοινοτικού συμβουλίου Κάτω Πύργου, της επαρχίας Λευκωσίας.

2. Η παραλία στην τοποθεσία Κασιάνες (Spyros Beach) νότια του αεροδρομίου Λάρνακας, εντός των δημοτικών ορίων Λάρνακας, της επαρχίας Λάρνακας.

3. Η παραλία βορειοδυτικά του αεροδρομίου Πάφου, στις εκβολές του ποταμού Έζουσα, εντός των ορίων του κοινοτικού συμβούλιου Αχέλειας, της επαρχίας Πάφου.

4. Η παραλία στην περιοχή Πιτίλη, ανατολικά της εκβολής του ποταμού Πλατάνια, εντός των ορίων του κοινοτικού συμβουλίου Νέου Χωρίου, της επαρχίας Πάφου.

5. Η παραλία στην τοποθεσία Καραβόπετρα, νοτιοανατολικά της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων του ΣΑΛΑ, εντός των ορίων του κοινοτικού συμβούλιου Μοναγρουλλίου, της επαρχίας Λεμεσού.

6. Η παραλία στην τοποθεσία Πρόλιμνος, δυτικά του Πισσουρίου, εντός των ορίων του κοινοτικού συμβουλίου Πισσουρίου, της επαρχίας Λεμεσού.

7. Η παραλία στην τοποθεσία Γλυκύ Νερό Α’ εντός των ορίων του Δήμου Παραλιμνίου. Ο καθορισμός της παραλίας αυτής ως περιοχής για λούσιμο σκύλων ισχύει μέχρι τις 31/12/2018.

Pragmata-Pou-Oloi-Exoume-Kanei-Stin-Paralia[1]

Η Κεντρική Επιτροπή Παραλιών όπως και η Επιτροπή Περιβάλλοντος καλεί όλους τους ιδιοκτήτες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στις εν λόγω παραλίες να φροντίζουν για την ασφάλεια των συνανθρώπων τους και των σκύλων, καθώς και για τη διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής, καθαριότητας και σεβασμού προς το περιβάλλον.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.