Με τον ίδιο στόχο και την ίδια λογική η Νέα Σαλαμίνα προσεγγίζει το παιγνίδι του Σαββά-του με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστι-κής των πλέι οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στο τρίποντο, το οποίο θέλουν να συνδυάσουν με καλή εμφάνιση απέναντι στους «κιτρινοπράσινους».

Το παιγνίδι του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην Ομόνοια σε γενικές γραμμές άφησε ικανοποιημένους άπαντες στη Νέα Σαλαμίνα με δεδομένο ότι αφού η ομάδα δεν κέρδισε τουλάχιστον δεν έχασε. Ο επόμενος αγώνας με την ΑΕΚ έχει ένα επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Το αήττητο που έχει η ΑΕΚ από την ημέρα που ανέλαβε ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ την ομάδα. Πέραν αυτού η Νέα Σαλαμίνα «χρωστάει» και κάτι στην ΑΕΚ αφού ήταν η ομάδα που την απέκλεισε από το Κύπελλο.

Πολλά λοιπόν τα κίνητρα για τους «ερυθρόλευκους» για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στα πλέι οφ απέδειξαν ότι η Νέα Σαλαμίνα θα συνεχίσει μέχρι τέλους ν’ αγωνίζεται για το τρίποντο ανεξαρτήτως αντιπάλου και ανεξαρτήτως κινήτρων.

Η ομάδα ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της και ο Ελλαδίτης προπονητής είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Από το παιγνίδι με την Ομόνοια δεν προέκυψαν οποιοιδήποτε τραυματισμοί, ενώ ο Ρέινολντς που ήταν και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έμεινε εκτός αποστολής προπονείται κανονικά, έτσι επιστρέφει και αυτός. Αν δεν προκύψει οποιοδήποτε απρόοπτο στις προπονήσεις των επόμενων ημερών η Νέα Σαλαμίνα θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με την ΑΕΚ το Σάββατο για πέμπτη φορά φέτος. Η τρίτη στο πρωτάθλημα ενώ είχαμε και δύο αναμετρήσεις στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα η βαρωσιώτικη ομάδα μετράει μία ισοπαλία και μία νίκη, με την ΑΕΚ στα δύο παιγνίδια κυπέλλου να πετυχαίνει τη νίκη.

Συζητήσεων συνέχεια
Την περασμένη εβδομάδα είχαμε γράψει ότι ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τους Βεσελόφσκι και Τιάγκο για ανανέωση των συμβολαίων τους τα οποία λήγουν το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στον Ρόμπερτ Βεσελόφ-σκι έγινε μία πρώτη πρόταση με αυξημένες απολαβές, αλλά απορρίφθηκε από τον Σλοβάκο τερματοφύλακα. Στον ποδοσφαιριστή, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, θα γίνει σύντομα άλλη μία πρόταση με βελτιωμένους όρους σε σχέση με την πρώτη.

Σε ό,τι αφορά τον Τιάγκο, για τον οποίο έχουν γραφτεί διάφορα μέχρι στιγμής (ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώνεται) η Νέα Σαλαμίνα έχει καταθέσει πρόταση, η οποία θα είναι όπως όλα δείχνουν και η τελική προς τον Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό.

Εξελίξεις επί των συγκεκριμένων θεμάτων, λογικά θα έχουμε μέχρι το τέλος του μήνα.Πέραν από τις δύο αυτές περιπτώσεις, η ομάδα προγραμματισμού ξεκίνησε ήδη να κάνει την απαραίτητη προεργασία για τη νέα σεζόν.Υπενθυμίζουμε ότι βασικοί ποδοσφαιριστές (Κίνγκσλεϊ, Μαργκάσα, Νουρ, Κορέια, Γκολομπάρτ, Φουστάρ και Ελουντού) δεσμεύονται με συμβόλαια και για τη νέα χρονιά.