Παράθυρα/ Ορίζοντας

Η γιορτή του βιβλίου επιστρέφει

Nicosia Book Fest 2021 στο Πάρκο Ακρόπολης 

Το Nicosia Book Fest 2021 επιστρέφει φέτος το φθινόπωρο, στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2021  στο Πάρκο Ακρόπολης. Μετά από την περσινή διαδικτυακή έκδοση, επιστρέφει με με φυσική παρουσία στο Πάρκο Ακρόπολης, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων.

Στις 8 Οκτωβρίου θα διοργανωθούν εκπαιδευτικά εργαστήρια και σεμινάρια με δήλωση συμμετοχής καθώς και παρουσίαση νέων εκδόσεων και συζητήσεις. Το Φεστιβάλ θα ανοίξει τις πύλες του στο ευρύ κοινό στις 9 και 10 Οκτωβρίου και θα λειτουργήσει από τις 10:00 π.μ. μέχρι και τις 10:00 μ.μ. Η είσοδος στο φεστιβάλ και η συμμετοχή σε όλες τις επιμέρους δράσεις είναι εντελώς δωρεάν. Η είσοδος θα είναι δυνατή μόνο με την προσκόμιση safepass από τις 3 ελεγχόμενες εισόδους στο πάρκο.

Το επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει αναρτηθεί στο https://www.nicosiabookfest.com/programma2021.

Σε τρεις διαφορετικές σκηνές, θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και παρουσιάσεις με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, συναρπαστικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια και παρουσιάσεις για τους μικρούς μας φίλους, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και άλλα πολλά.

Διοργανωτής του Φεστιβάλ  είναι το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας, με τη στήριξη  του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών και τη φιλοξενία του Δήμου Στροβόλου.

Nicosia Book Fest 2021 

 9 και 10 Οκτωβρίου 2021  

Πάρκο Ακρόπολης, Λευκωσία

www.nicosiabokkfest.com

 

 

Untitled 10

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.