Η ΓΝΩΡΑ πιστοποιείται ως Great Place to Work®

Σημαντική διάκριση για την εταιρεία η οποία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της Επικοινωνίας

Μια νέα σημαντική διάκριση εξασφάλισε η ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας, επιβεβαιώνοντας τη σημασία που αποδίδει στη δημιουργία και διατήρηση ενός ανθρωποκεντρικού, ποιοτικού και κυρίως ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος. Η εταιρεία, κατόπιν αξιολόγησης από το προσωπικό της, έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work®.


Για την απόκτηση της εν λόγω πιστοποίησης, οι οργανισμοί αξιολογούνται από το ίδιο το ανθρώπινο δυναμικό τους, στη βάση ανώνυμου ερωτηματολογίου Trust Index©, το οποίο επικεντρώνεται σε πέντε βασικούς άξονες: Αξιοπιστία, Σεβασμός, Δικαιοσύνη, Υπερηφάνεια και Συντροφικότητα, που συνθέτουν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο κάθε εργαζόμενος στο εργασιακό περιβάλλον.

Η ΓΝΩΡΑ κατάφερε να συγκεντρώσει ιδιαίτερα ψηλή βαθμολογία και πλέον διεκδικεί μια θέση στο Cyprus 2022 Best Workplace list. Σε δηλώσεις της η Γενική Διευθύντρια της ΓΝΩΡΑ Σύλβια Καρακατσάνη, εξέφρασε ικανοποίηση για την πιστοποίηση της εταιρείας επισημαίνοντας ότι αποτελεί την επιβράβευση των διαχρονικών προσπαθειών της να προσφέρει στους ανθρώπους της ένα υγιές, ευχάριστο και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον, που προάγει την αξιοκρατία, τη συνεργασία και συλλογικότητα και παρέχει ίσες ευκαιρίες για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη. «Θα συνεχίζουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας, γιατί αυτοί είναι η κινητήριος δύναμή μας. Η εφαρμογή σύγχρονων και ευέλικτων πολιτικών και πρακτικών, αποτελεί σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε λόγω των δύσκολων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία, μονόδρομο για την ευημερία των εργαζομένων κάθε επιχείρησης», πρόσθεσε.

Από πλευράς του ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Κυριάκος Ιακωβίδης, καλωσόρισε την ομάδα της ΓΝΩΡΑ στην οικογένεια του Great Place to Work® στην Κύπρο, επισημαίνοντας ότι ο τομέας Επικοινωνίας στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και η οικοδόμηση ενός ιδανικού εργασιακού περιβάλλοντος διασφαλίζει υψηλά επίπεδα απόδοσης και δημιουργικότητας από μέρους των εργαζομένων. Η έρευνα που διεξήχθη ανάμεσα στο προσωπικό της ΓΝΩΡΑ κατέδειξε, όπως είπε, ότι η Διεύθυνση της εταιρείας ακολουθεί μια επιτυχημένη συνταγή που εκτιμάται και επικροτείται από το προσωπικό της και έχει θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας


Η ΓΝΩΡΑ είναι εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρεία, η οποία προσφέρει -σε Κύπρο και Ελλάδα- ολοκληρωμένες υπηρεσίες Εταιρικής και Πολιτικής Επικοινωνίας, Public Affairs, Επιχειρηματικής Πληροφόρησης και Εκδόσεων. Έχει εξασφαλίσει σημαντικές διακρίσεις σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει και την πελατοκεντρική φιλοσοφία που εφαρμόζει.

Great Place to Work®

Το Great Place to Work® είναι μία διεθνής εταιρεία με παρουσία σε 70 χώρες και με εμπειρία για περισσότερα από 30 χρόνια, στη μελέτη, διερεύνηση και αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος επιχειρήσεων. Προσφέρει πιστοποίηση και διάκριση στις καλύτερες εταιρείες που έχουν δημιουργήσει εργασιακή κουλτούρα υψηλής εμπιστοσύνης και απόδοσης.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.