Η Χαρίκλεια Χαραλάμπους, εδώ και δύο χρόνια δημιουργεί τσάντες, φορέματα και γυναικείες μπλούζες, με την επωνυμία happy.kλοu.

Στην τέταρτη συλλογή της, υπό τον τίτλο “happy.kλοu στην ταράτσα”, μας υποδέχτηκε στην ταράτσα του διαμερίσματός της παρουσιάζοντας μας την καινούρια της κολεξιόν. Χαρακτηριστικό των happy.kλοu είναι η πολυμορφικότητα, το πρωτότυπο σχέδιο και η χρήση μη συμβατικών υλικών.

Όλες οι δημιουργίες της είναι χειροποίητες.

Η πρώτη της συλλογή ήταν επηρεασμένη από τις ρίζες και τον πολιτισμό του νησιού μας, έφερε τον τίτλο, «ππα-τε-ρν» και αφορούσε σε μοτίβα της κυπριακής χειροτεχνίας περασμένων αιώνων, τα οποία ήταν ζωγραφισμένα στις δημιουργίες της.

Η δεύτερη συλλογή έφερε τον τίτλο “party animal” και ήταν φορέματα και τσάντες με λεπτομέρειες και επιρροές από animal prints. Η τρίτη συλλογή , η “party animal by the beach” είναι κομμάτια με τα οποία υποδέχτηκε το καλοκαίρι που διανύουμε.

Δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το Soleil Milos Concept Store, στο νησί της Μήλου.

Η Χαρίκλεια είναι άλλη μία νεαρή κύπρια, ταλαντούχα καλλιτέχνης, δημιουργίες της οποίας παρουσιάζονται και στο εξωτερικό και έχουν αγαπηθεί για την μοναδικότητα και την τεχνοτροπία τους.

https://www.facebook.com/Happy.Klou
Instagram: happy.klou