Η Harris Kyriakides υποστηρίζει το OPAP Cyprus 3×3 2022

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Παραμένοντας δίπλα στα αθλητικά δρώμενα και στηρίζοντας πρωτοβουλίες που προάγουν το «ευ αγωνίζεσθαι» και την αριστεία, η Harris Kyriakides στηρίζει το θεσμό OPAP Cyprus 3×3 Basketball 2022. Στο πλαίσιο του προγράμματος δραστηριοτήτων κοινωνικής προσφοράς της, η εταιρεία ενισχύει την προσπάθεια των διοργανωτών να φέρουν την καλαθόσφαιρα ακόμα πιο κοντά στο ευρύ κοινό.

H διοργάνωση OPAP Cyprus 3×3 που έγινε θεσμός, προωθεί τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών και δίδει την ευκαιρία μαζικής άθλησης σε αθλητές και ερασιτέχνες με κοινή συνισταμένη την αγάπη τους για την καλαθόσφαιρα.

Αναφερόμενος στη στήριξη της εταιρείας ο κ.Nικόλας Κυριακίδης, Partner στη Harris Kyriakides τόνισε: «Με πολλή χαρά ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής του OPAP Cyprus 3×3 να ενισχύσουμε με τις δυνάμεις μας το φετινό τουρνουά. Η πανδημία επέφερε τα τελευταία δύο χρόνια σοβαρές επιπτώσεις στον κυπριακό αθλητισμό ενώ την ίδια ώρα μειώθηκαν οι ευκαιρίες σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες να έχουν πρόσβαση σε κλειστά και ανοιχτά γήπεδα καλαθόσφαιρας. Στη Ηarris Kyriakides πιστεύουμε ότι πρωτοβουλίες όπως ο επιτυχημένος θεσμός του OPAP Cyprus 3×3 προσφέρουν το καλύτερο υπόβαθρο για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και την άθληση. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και καλούμε το κοινό να απολαύσει από κοντά το θέαμα που χαρίζει η καλαθόσφαιρα!».

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς την Harris Kyriakides για τη στήριξή της, το μέλος της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά, κ. Κωνσταντίνος Περεντός σημείωσε ότι η εταιρεία με τη χορηγία της ενθαρρύνει τον θετικό κοινωνικό αντίκτυπο που έχουν αθλητικές εκδηλώσεις όπως το OPAP Cyprus 3×3.

Πρώτος σταθμός του OPAP Cyprus 3×3 είναι η Λεμεσός από τις 27 μέχρι τις 29 Μαΐου. Ακολούθως το τουρνουά μεταφέρεται στην Πάφο από τις 17 μέχρι τις 19 Ιουνίου ενώ από τις 8-10 Ιουλίου το τουρνουά ταξιδεύει στη Λάρνακα. Ακολούθως, η διοργάνωση μεταφέρεται στον Πρωταρά από τις 5 μέχρι τις 7 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στη Λευκωσία από τις 2 μέχρι στις 4 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.