Η ΙΚΕΑ αναδείχθηκε «Λιανεμπορική Επιχείρηση της Χρονιάς» ενώ απέσπασε άλλα 10 βραβεία

Η ΙΚΕΑ ξεχώρισε στα Cyprus Retail Excellence Awards 2021, καθώς διακρίθηκε με το GRAND  βραβείο «Λιανεμπορική Επιχείρηση της Χρονιάς».  Ο θεσμός των Cyprus Retail Excellence Awards έχει σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει κάθε χρόνο, τις βέλτιστες πρακτικές, την επιχειρηματική αριστεία, ευφυΐα και προσαρμοστικότητα στο κυπριακό λιανεμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών.


Πέραν του τίτλου «Λιανεμπορική Επιχείρηση της Χρονιάς», απέσπασε άλλα 8 βραβεία.

Πιο συγκεκριμένα:

2 χρυσά στις κατηγορίες «Διαχείριση ενέργειας-Μείωση Κατανάλωσης» και «Digital Εκστρατεία» για την καμπάνια της για τη Βιωσιμότητα, 4 αργυρά στις κατηγορίες «Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση», «Συμβολή στην Απασχόληση», «Δημιουργία & Αξιοποίηση Κινητών Εφαρμογών» για το ΙΚΕΑ Cyprus App και «Πρόγραμμα Loyalty» για το IKEA Family, καθώς και 2 χάλκινα στις κατηγορίες «Αγοραστική Εμπειρία» και «Διαφημιστική Εκστρατεία» για τη Βιωσιμότητα.


Απέσπασε επίσης και 2 χάλκινα στα Cyprus Responsible Business Award 2021, τον θεσμό που αναδεικνύει τις πράξεις και τις συνεργασίες κάθε Επιχείρησης, η οποία δεσμεύεται στις αρχές της αειφορίας, της υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Ένα στην κατηγορία «Διαφορετικότητα-Ένταξη-Ίσες Ευκαιρίες» και ένα στην κατηγορία «Cause Advocacy» για το όραμα και τις πρωτοβουλίες της ΙΚΕΑ να δημιουργήσει μια καλύτερη καθημερινή ζωή για τους πολλούς, δημιουργώντας ταυτόχρονα θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Ο Διευθυντής της ΙΚΕΑ Κύπρου κ. Πέτρος Παπαϊωάννου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτές τις διακρίσεις και υποσχόμαστε ότι η ΙΚΕΑ δεν θα σταματήσει ποτέ να εξελίσσεται, να καινοτομεί και να είναι ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της».

Με τα βραβεία αυτά, η ΙΚΕΑ αναδεικνύει για ακόμα μια φορά την πελατοκεντρική της φιλοσοφία και αποδεικνύει, αξιοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες, πως αναζητά συνεχώς βελτιωμένες λύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα, που να εξυπηρετούν τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της.


#ikea

#zoumemazi

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.