Στους στόχους της Καρδιολογικής Κλινικής για το 2019, μεταξύ των οποίων η ανανέωση του εξοπλισμού, η δημιουργία εντατικής μονάδας και επεμβατικού εργαστηρίου αναφέρθηκε ο Διευθυντής της Καρδιολογικής κλινικής του ΓΝ Πάφου Δρ. Ιωσήφ Μουτήρης στο πλαίσιο εκδήλωσης κοπής βασιλόπιτας.

Αναφερόμενος στο ΓεΣΥ ο κ. Μουτήρης είπε πως παρά τα προβλήματα η Καρδιολογική κλινική θα το στηρίξει και θα υποβάλλει εποικοδομητικές εισηγήσεις εκεί που χρειάζεται για τη βελτίωση του.

Στην ομιλία του ο Διευθυντής της Κλινικής αναφέρθηκε στο έργο που επιτελέστηκε  στη διάρκεια του 2018 και στον προγραμματισμό για το 2019. Εξήρε τη συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας με ιδιαίτερη αναφορά στη Γενική Διευθύντρια και με την ηγεσία του ΟΚΥπΥ και ευχαρίστησε το προσωπικό της Κλινικής για το εξαίρετο έργο που επιτελούν.

Σε χαιρετισμό του  εξάλλου ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας της Βουλής Κώστας Κωνσταντίνου ευχαρίστησε την Κλινική για τη στήριξη που προσφέρει στους καρδιοπαθείς της επαρχίας και υποσχέθηκε πως θα στηρίξει το πρόγραμμα βελτίωσης και εκσυγχρονισμού της Κλινικής.

Αναφέρθηκε ακολούθως στο ΓεΣΥ χαρακτηρίζοντας το ως το μεγαλύτερο έργο στο χώρο της Υγείας από της ιδρύσεως της Δημοκρατίας και είπε πως έχουμε καθήκον να το στηρίξουμε για το καλό των ασθενών και της κοινωνίας.