ΑΕΛ: Η κίτρινη γραμμή μοίρασε πάνω από 250 πακέτα τροφίμων

Ενημέρωση από την ΑΕΛ για την πορεία της προσπάθειας «Κίτρινη γραμμή, για βοήθεια συνανθρώπων μας. Όπως αναφέρεται μαζεύτηκαν πάνω από 250 πακέτα τροφίμων προς ευπαθείς οικογένειες.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι,

Έχει ολοκληρωθεί η δεύτερη εβδομάδα της “Κίτρινης Γραμμής βοήθειας και αλληλεγγύης” που δημιουργήθηκε από την ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ σε συνεργασία με το Ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ και τον ηθοποιό Κώστα Βήχα.

Με ικανοποίηση επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι έχουμε ήδη παραδώσει πάνω από 250 πακέτα τροφίμων προς ευπαθείς οικογένειες συμπολιτών μας που ανέρχονται σε άνω των 1000 ατόμων όλων των ηλικιών όπως επίσης και μέσω Ιδρυμάτων, Ακαδημιών, Δήμων κτλ.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες:

Andreas Sofocleous Croup of Companies

Proteas

Levantina Fish

Fresh Land Ltd. Φρούτα

Dinos Antoniou & Co Ltd.

Λευκονιτζιάτης Τυριά

Κατσικίδης Super Market

Leaderbrands Co Ltd. Τρόφιμα

GDL Trading Ltd. Τρόφιμα

Corina Lays Chips

Φούρνοι Ζορπά

Φούρνος ΑΡΤΩ

Φούρνοι Sunfresh

Προσωπικό Pepsi Λεμεσού

καθώς και ιδιώτες για την μέχρι τώρα προσφορά τους.

Η προσπάθεια μας είναι μόνο στην αρχή.

Επόμενος στόχος μας είναι πριν από την περίοδο του Πάσχα οι συμπολίτες μας να λάβουν ακόμα ένα πακέτο τροφίμων που θα περιλαμβάνει όσα χρειάζονται για να περάσουν τις Άγιες ημέρες.

Οι ανάγκες σε τρόφιμα είναι τεράστιες.

Καλούμε όσους μπορούν να βοηθήσουν να ενωθούν μαζί μας για να δώσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά αλληλεγγύης σε όσους έχουν ανάγκη και πιστέψτε μας αυτοί είναι πάρα πολλοί.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν σε οικονομική βοήθεια ή με προϊόντα παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 99300934 ή στο [email protected]».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy