Η Κύπρος γίνεται συνεχώς ρεζίλι και οι Κυβερνώντες πανηγυρίζουν ακόμη για τις Βουλευτικές Εκλογές

Θεσμική διαφθορά και διαπλοκή χωρίς τελειωμό στην Κύπρο με τους Κυβερνώντες να πανηγυρίζουν ακόμη για τις Βουλευτικές


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΔεν έχει τελειωμό η θεσμική διαφθορά και διαπλοκή στην Κύπρο και αυτό μας το υπενθυμίζουν τα χθεσινά δημοσιεύματα του δημοσιογραφικού οργανισμού Al Jazeera και του OCCRP (Διεθνές Παρατηρητήριο για το Οργανωμένο Έγκλημα και τη Διαφθορά).

Εμπλοκή Υπουργού στην έκδοση διαβατηρίου σε Ρώσσο ο οποίος καταζητείτο από την Ιντερπόλ, καμία σοβαρή απάντηση από Κυβερνητική πλευρά, εκ νέου αναφορά για παράτυπη διαδικασία παραχώρησης της υπηκοότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας στο σόι του Σαουδάραβα φίλου του Προέδρου Αναστασιάδη, καμία πειστική απάντηση εκ νέου. Στο μόνο που δίνουν οι Κυβερνώντες τόσο πολύ έμφαση είναι στο αποτέλεσμα των Βουλευτικών Εκλογών.

Διαβάστε επίσης:

Προεδρία για Al Jazeera και OCCRP: Κάνει λόγο για αναληθείς ισχυρισμούς και διαψεύδει το ταξίδι υπουργού στην Αγγλία

Ε.Μαύρου για Al Jazeera και OCCRP: «Μηδενική ανοχή για όποιον εμπλέκεται σε υποθέσεις διαφθοράς»

Σε ανακοίνωση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, «πανηγυρίζει» ακόμη για τα αποτελέσματα των Βουλευτικών Εκλογών, κάνοντας λόγο ότι τον περασμένο Μάιο κατά τις Βουλευτικές Εκλογές, ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ πήραν την απάντηση του κυπριακού λαού.

Al Jazeera: «Σύμβουλος» διαβατηρίων υπουργός της Κυβέρνησης – Το ταξίδι στην Αγγλία

Με παρουσία στην Κύπρο εταιρείες που φέρονται να ανήκαν στον Κρίστοφερ Σάμιουελσον

«Ήδη, με την ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας που εκδόθηκε σήμερα, δόθηκαν επαρκείς απαντήσεις στα όσα προβάλλει τόσο το ΔΗΚΟ όσο και το ΑΚΕΛ. Το όλο θέμα οδήγησε σε ένα τοξικό διάλογο που διήρκησε πέραν του ενός έτους, χωρίς πολιτικό όφελος για όποιους επιδίωξαν να το αξιοποιήσουν σε βάρος της Κυβέρνησης» λέει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

OCCRP: Επίσημη επίσκεψη ΠτΔ στη Σλοβενία το 2019 με το ιδιωτικό τζετ του Σαουδάραβα

OCCRP: Οι «χρυσοί» φίλοι και γείτονες του Προέδρου Αναστασιάδη – «…το Υπουργικό αγνόησε τις ενστάσεις»

Μετά τα πυρά που έριξε κατά των δύο κομμάτων ο Μάριος Πελεκάνος έκανε λόγο ότι η Κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει τη δημιουργία ενός νέου τοξικού κλίματος και ότι δεν θα εμπλακεί σε αντιπαραθέσεις που δεν εξυπηρετούν το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου.

«Αυτό που ζητούμε είναι αυτοκριτική για όσους είχαν άμεση ή κατά άλλο τρόπο εμπλοκή στην εκμετάλλευση των αδυναμιών του Προγράμματος» συμπλήρωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Π.Β.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei