Η Κύπρος τρέχει ενάντια στην ενδομητρίωση

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 9 το πρωί, η ομάδα του EndoMarch Cyprus, τρέχει ενάντια στην ενδομητρίωση, στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων του Μαραθωνίου Λεμεσού. Στόχος η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού, για την πάθηση που ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως και ενοχοποιείται για προβλήματα υπογονιμότητας.

Τη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, θα διανύσει και ο Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης Μαιευτήρας – Γυναικολόγος και Ιδρυτής του Endometriosis & Fertility Center του American Medical Center, ο οποίος έχει ορισθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό – Worldwide EndoMarch, ως Πρόεδρος της Εκστρατείας Endomarch Cyprus.

Αφετηρία του αγώνα ελπίδας και αισιοδοξίας για όλες τις γυναίκες που υποφέρουν σωματικά και ψυχολογικά από ενδομητρίωση, είναι ο Μόλος Λεμεσού και γι’ αυτό οι EndoMarchers της Κύπρου, προσκαλούν όλους εμάς μαζί και τον καθένα ξεχωριστά, να ζήσουμε λεπτό προς λεπτό την όμορφη δρομική εμπειρία.

Στο μεγάλο χωριό του Μαραθωνίου που στήθηκε στο Μόλο Λεμεσού, θα τρέχει ταυτόχρονα στο Περίπτερο 12 και η Εκστρατεία Διαφώτισης με πληροφορίες για τα συμπτώματα, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης.

Φέτος, είναι η έβδομη χρονιά που η Κύπρος, ενώνει τις δυνάμεις της με άλλες 65 χώρες στην Παγκόσμια αλυσίδα ευαισθητοποίησης, με σκοπό να ενθαρρύνει τις γυναίκες να μιλήσουν ανοικτά για την πάθηση και να απαιτήσουν σωστή ιατρική καθοδήγηση.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις πρωτοβουλίες, δράσεις και εκδηλώσεις, στην Online Campaign Endomarch Cyprus στο Facebook, Instagram.

Χορηγοί: American Medical Center, Endometriosis and Fertility Center Cyprus, Four Seasons Hotel, Akeso Fertility Center, A. Constantinides Pharmaceuticals, Delorbis Pharmaceuticals Ltd, Biomedical Laboratories LAOS, C.A. Papaellinas Group, Dr. Pavlos Constantinou Histopathology & Cytology Laboratory Services, Cryos International Cyprus, Louanfarm Trading Ltd – Health Aid, C.B.B. Lifeline Biotech Ltd, MSD, Path Lab Theocharides.Υποστηρικτές: A. Potamitis Medicare Ltd, MSJ Group – Pregnacare, Costas Papaellinas Organization, Mustela, Vital Mama Care, Mundipharma Pharmaceuticals Ltd, NIPD Genetics, C.G. Papaloisou Ltd, SiderAL Sucrosomial Iron, Attikouris Medical, Anso Medical Supplies Ltd, Renaissance Cryo Preservation & Health Care Ltd, S.Stylianou Medisupplies, T.C.Christoforou Ltd, Jango Fashion.

Τον επικοινωνιακό σχεδιασμό, παραγωγή και προώθηση της Εκστρατείας Endomarch Cyprus ανέλαβε η Avaton

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.