Η Lidl Κύπρου δίνει δυναμικό παρών στους εγχώριους θεσμούς βραβείων

Στην εντυπωσιακή τελετή απονομής των Cyprus HR Awards, Cyprus Responsible Business Awards και Cyprus Retail Excellence Awards αλλά και στην εκδήλωση των Cyprus BITE Excellence Awards η Lidl Κύπρου απέσπασε συνολικά δεκαέξι βραβεύσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και καινοτομίας.

Δίνοντας έμφαση στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, την καινοτομία αλλά και την αποτελεσματική επικοινωνία, η Lidl Κύπρου αναδεικνύεται με κάθε ευκαιρία από επαγγελματίες του κλάδου για το έργο της. Συνολικά η Lidl Κύπρου απέσπασε δεκαέξι βραβεία σε τέσσερεις θεσμούς.

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας στα Cyprus BITE Excellence Awards με την παρουσία της αγοράς Πληροφορικής και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας η Lidl Κύπρου διακρίθηκε :


GOLD βραβείο για τα Δωρεάν online μαθήματα γυμναστικής σε όλους τους υπαλλήλους της Lidl Κύπρου κατά την διάρκεια της Πανδημίας και των lock down.

SILVER βραβείο για την  Mobile εφαρμογή – We are Lidl-  που δημιουργήθηκε για τους εργαζόμενους της Lidl Κύπρου

SILVER βραβείο για το πρόγραμμα ανάπτυξης για τα νέα διοικητικά στελέχη “Empowering Leadership in a digital ERA”


Η βράβευση στα Cyprus HR Awards 2021 είναι μια σημαντική αναγνώριση της ομαδικής δουλειάς και δέσμευση για την παροχή αξιόλογων υπηρεσιών. Ταυτόχρονα, προσδίδει μια στρατηγική νότα αισιοδοξίας σε μια εποχή που η ενίσχυση του ηθικού της ομάδας είναι πιο κρίσιμη από ποτέ. Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 3η φορά και σε αυτή τη διοργάνωση η Lidl Κύπρου διακρίθηκε με οκτώ βραβεία:

Gold βραβείο στην κατηγορία «Excellence in Leadership Development» για το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Κουλτούρας Ηγεσίας “Empowering Leadership” που έχει στόχο να δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια σε νέους και νέες managers να αναλάβουν τον νέο τους ρόλο.

Gold δυο βραβεία στις κατηγορίες “Best Team Building Program” και «Βest Employee Engagement Strategy» για το Lidlwood, το πρόγραμμα που προβάλει την αυθεντική Lidl Κύπρου και δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους της να λάβουν μέρος σε εσωτερικές και εξωτερικές καμπάνιες επικοινωνίας.


Gold δυο βραβεία στις κατηγορίες «Best Change Management Strategy / Initiative» και «Most Effective Recruitment Strategy για την χρήση του Employer Value Proposition ως στρατηγικού εργαλείου προσέλκυσης υποψηφίων και ενίσχυσης του εσωτερικού engagement των ανθρώπων της.

Silver βραβείο στην κατηγορία «Best Talent Management Strategy & Initiative» για το πρόγραμμα « Χτίζοντας κουλτούρα Self-Development» με στόχο την ενεργοποίηση των εργαζομένων προς την προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξη.

Bronze βραβείο στην κατηγορία «Most Effective Recruitment Strategy» για την καμπάνια επικοινωνίας «Top Employer 2021» που προέβαλε μέσα από μια σειρά επεισοδίων την αυθεντική Lidl Κύπρου και τους ανθρώπους της.


Bronze βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace Diversity Strategy» για την καμπάνια Diversity Campaign που επικοινωνεί τη δέσμευσή της για ίση μεταχείριση ανεξαρτήτως φύλου, τη στήριξη της οικογένειας και την κουλτούρα της Διαφορετικότητας.

Ο Γιάννης Επαμεινώνδας, διευθυντής Ανθρωπίνου δυναμικού δήλωσε: «Οι βραβεύσεις μας σήμερα είναι άλλη μια απόδειξη των όσων προσφέρουμε στους ανθρώπους μας. Θέτουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο σε κάθε στάδιο, από την προσέλκυση νέων μελών και το recruiting μέχρι το engagement, την εκπαίδευση και την εξέλιξή τους, προετοιμάζοντας τους ηγέτες του αύριο. Πιστεύουμε στην έννοια του “μαζί” και της ομάδας και επενδύουμε σε ένα φιλικό, συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον ισότητας, με τον κάθε έναν και την κάθε μία από τους ανθρώπους μας στο επίκεντρό των δράσεων μας. Και θα το κάνουμε τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον καθώς οι άνρθωποί μας καθορίζουν το ποιοι είμαστε.

Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα του HR που εργάζεται καθημερινά ώστε οι άνθρωποι μας της πρώτης γραμμής να έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται ώστε να είναι και να αισθάνονται καλά».


Τέλος στα Cyprus Responsible Business Awards 2021 τα βραβεία με ιδιαίτερη σημασία, αφού ο στόχος των υπεύθυνων επιχειρήσεων όπως και η Lidl Κύπρου είναι να γνωρίζουν και να πράττουν υπεύθυνα για το καλό κοινωνίας και του περιβάλλοντος στο οποίο και δραστηριοποιούνται. Σε αυτή την διοργάνωση η Lidl Κύπρου βραβεύτηκε με πέντε βραβεία:

GOLD Για το πρωτοποριακό πρόγραμμα MindREset σε συνεργασία με το οργανισμό JA Cyprus

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.