Η Ντέπη Χατζηκαμπάνη στον AstraWebTV

Η Ντέπη Χατζηκαμπάνη στον AstraWebTV – «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα»

Ένας άνθρωπος «μαγικός», που καταφέρνει με τη πένα της κάθετι που μας περιβάλλει, να το μετατρέπει σε λέξεις που γίνονται στίχοι τραγουδιών, ποιήματα και παραμύθια.

Μια ταλαντούχα δημιουργός – ποιήτρια, στιχουργός, συγγραφέας. Μια γυναίκα που όλο γράφει. Στη παρέα μου σήμερα ένα κορίτσι «μαγικό» όπως τη λένε οι φίλοι της, επειδή σίγουρα οι στίχοι της που κατα καιρούς όλοι έχουμε σιγοψιθυρίσει από αγαπημένους καλλιτέχνες μας έχουν αφήσει μαγεμένους.

Γυναικεία υπόθεση λοιπόν αυτή η Παρασκευή. Γεννήθηκε και ζει στην Λέσβο, έχει τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων αλλά όπως λέει και η ίδια δεν της αρέσουν οι επιχειρήσεις, ούτε και η διοίκηση και ούτε αυτή τους αρέσει.

Στίχους της έχουν μελοποιήσει και ερμηνεύσει σημαντικοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Μπάμπης Στόκας, ο Θάνος Ανεστόπουλος, ο Μάνος Ξυδούς, ο Ηλίας Μακρίδης, οι Magic de spell, ο Δημήτρης Γαύρος, οι Όναρ, οι Σπυριδούλα, τα Γυμνά Καλώδια, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Διονύσης Τσακνής, ο Μάκης Σεβίλογλου, ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Παρίσσης, ο Πασχάλης Τσαρούχας και άλλοι πολλοί.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.