Με γραπτή του δήλωση ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ομόνοιας Μάριος Καμπανέλας διαψεύδει ότι υπήρξε δυσαρέσκεια με τον ΚΟΑ, σχετικά με την πρώτη ανοικτή προπόνηση της ομάδας​.

Αναλυτικά:

Δια την προσοχή Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη,

Έχουμε αντιληφθεί ότι υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δυσαρεστημένη με τον ΚΟΑ για την περιορισμένη παραχώρηση του Μακαρίου σταδίου στις 16/7 για την πρώτη ανοικτή προπόνηση της ομάδας μας.

Αφού πρώτα σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη συνεργασία μας στο συγκεκριμένο θέμα, σας πληροφορούμε ότι αυτά τα δημοσιεύματα σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση μας. Έχουμε προσέξει τα έργα που γίνονται στο στάδιο και η απόφαση σας για περιορισμένη χρήση του ήταν απόλυτα σωστή και πλήρως δικαιολογημένη.

Η Εταιρεία μας ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ. έχει αναλάβει από την 1η Ιουνίου  2018 τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας και των Ακαδημιών του Αθλητικού Συλλόγου Ομόνοια Λευκωσίας. Πρόθεση μας είναι να αναπτύξουμε τις καλύτερες κατά το δυνατό σχέσεις συνεργασίας με τον Κ.Ο.Α  και πάντοτε θα συζητούμε μαζί σας λύσεις στα διάφορα θέματα και ποτέ μέσα από τη δημοσιότητά τους.

Με εκτίμηση

ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΑΣ

Εκτελεστικός Διευθυντής

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ.