Το «Κίτιον» Αθλητικό Κέντρο στην Λάρνακα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις τέσσερις ομάδες που θα «παλέψουν» μέσα στο παρκέ για την κατάκτηση του 51ου Κυπέλλου της ΟΠΑΠ Basket League.

Οι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 Μαρτίου. Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Κεραυνό και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα ξεκινήσει στις 17:45 και ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στην Πετρολίνα ΑΕΚ και την Ομόνοια στις 20:45. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 16:00. 


Στον πρώτο ημιτελικό οι φίλαθλοι του Κεραυνού θα καταλάβουν την κεντρική κερκίδα και οι φίλοι της ΕΝΠ την απέναντι εξέδρα. Στον δεύτερο ημιτελικό οι οπαδοί της ΑΕΚ θα βρεθούν στην κεντρική κερκίδα και οι φίλαθλοι της Ομόνοιας την απέναντι εξέδρα.

Στον τελικό η γηπεδούχος θα είναι η ομάδα από το ζευγάρι (Πετρολίνα ΑΕΚ – Ομόνοια) και φιλοξενούμενη η ομάδα από το ζευγάρι (Κεραυνός – ΕΝΠ). Η γηπεδούχος θα καταλάβει την κεντρική εξέδρα και ένα πέταλο και η φιλοξενούμενη ομάδα την κερκίδα απέναντι από την κεντρική και επίσης ένα πέταλο.

Η τιμή εισόδου για τους δύο ημιτελικούς έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ για τον τελικό η είσοδος θα είναι στα 10 ευρώ και θα είναι απαραίτητη η υπόδειξη της κάρτας φιλάθλου στους τρεις αγώνες.

Τα παιδιά κάτω των 14 ετών θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν και χωρίς να χρειάζεται να υποδείξουν κάρτα φιλάθλου. Εισιτήρια θα πωλούνται στα ταμεία του σταδίου την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, μία ώρα πριν την έναρξη κάθε παιχνιδιού.

Και οι τρεις αναμετρήσεις θα μεταδίδονται ζωντανά από την Cytavision.