Η πανέμορφη Λάρνακα μας καλεί να την ανακαλύψουμε μέσω αυτού του υπέροχου βίντεοΠρώτη η Λάρνακα ανοίγει την αυλαία προσέλκυσης εσωτερικού τουρισμού. Με μια στοχευμένη και ευφάνταστη εκστρατεία, ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας επιδιώκουν να προβάλουν την πλέον αναβαθμισμένη εικόνα της πόλης το φετινό καλοκαίρι. Η Λάρνακα προσκαλεί τους ντόπιους να την εξερευνήσουν, να την ανακαλύψουν, να την απολαύσουν, να τη ζήσουν!

Διαβάστε επίσης: Το πανέμορφο βίντεο για τη Λάρνακα που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Με το σύνθημα «Λάρνακα. Τόσο Κοντά, Τόσα Πολλά», αναδεικνύεται η κεντρική και βολική τοποθεσία της Λάρνακας καθώς και η πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος και δραστηριοτήτων.  Η πόλη του Ζήνωνα αναμένεται να είναι η φετινή έκπληξη του καλοκαιριού καθότι με τις διάφορες αναβαθμίσεις που έχουν γίνει και τις εξαιρετικές επιλογές εστίασης, μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

 

Η Λάρνακα αποπνέει ένα ιδιαίτερα ποιοτικό lifestyle όπου τα γνωστά all-day μαγαζιά της ακτής Μακένζυ, τα κουλτουριάρικα μπαράκια στο κέντρο της πόλης καθώς και οι κοσμοπολίτικες Φοινικούδες και η ειδυλλιακή Πιαλέ Πασιά είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τους ντόπιους επισκέπτες.

 

Η πόλη είναι ιδανική και για οικογενειακές εξορμήσεις καθότι είναι πολύ βολική και όλα είναι μαζεμένα. Στις αμμώδεις οργανωμένες παραλίες της Λάρνακας με τα ρηχά και ασφαλή νερά και οι οποίες είναι βραβευμένες με τη Γαλάζια Σημαία, τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Υπουργείο Υγείας.

 

Για τους λάτρεις των θαλασσίων δραστηριοτήτων και όσους θέλουν να ενασχοληθούν με ένα νέο χόμπι αυτή τη σεζόν, η Λάρνακα είναι ο ιδεώδης προορισμός καθότι προσφέρει σειρά επιλογών μεταξύ των οποίων καταδύσεις, sunrise SUP και Flyboard.

 

Η καμπάνια είναι πολύπλευρη και περιλαμβάνει προώθηση στο διαδίκτυο, διαφήμιση σε εξωτερικούς χώρους καθώς και ραδιοφωνική προβολή, και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού. Τις διάφορες επιλογές που προσφέρει η Λάρνακα μπορείτε να τις ανακαλύψετε μεταξύ άλλων και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με το #TosoKontaTosaPolla.