“Η πιο αδικημένη ομάδα από τη διαιτησία είναι το ΑΠΟΕΛ”

Χωνέψετε το! Το ΑΠΟΕΛ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, είτε με Κύπριους είτε με ξένους διαιτητές δήλωσε χαρακτηριστικά το μεσημέρι ο πρόεδρος της εταιρίας, Πρόδρομος Πετρίδης.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης για τον απολογισμό του τελευταίου 6μήνου ο κ. Πετρίδης είπε επίσης ότι το ΑΠΟΕΛ είναι η πιο αδικημένη ομάδα από τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

“Το καλοκαίρι τέθηκε ως στόχος η πρόκριση σε Ευρωπαϊκό όμιλο. Δεν ήταν η μέγιστη δυνατή επιτυχία αλλά δεν παύει να αποτελεί ξεχωριστή διάκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Ο Μαντούκα τύγχανε καθολικής αποδοχής, κάτι σημαντικό γι’ αυτή τη θέση. Μαζί με τον Πασιένσια ανέλαβαν την ευθήνη του σχεδιασμόυ. Μέχρι τις 24 Ιουνίου έγιναν οι μεταγραφές για να είναι έτοιμη η ομάδα. Στα φιλικά διαπιστώσαμε αδυναμίες ενώ τραυματίστηκε ο Κοδίνα και πήραμε τον Βάτερμαν.

Μετά τη Μίντιλαντ επισημάναμε στον προπονητή το επιθετικό πρόβλημα και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε στο σούπερκαπ και στον αποκλεισμό απ’ την Αστάνα.

Πήραμε τον Τιμούρ γιατί γνωρίζει καλά το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε εντυπωσιακά αλλά δυστυχώς οι τραυματισμοί και οι πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις, έφεραν προβλήματα.

Όσον αφορά τα οικονομικά έγινε μείωση 15% στην μισθοδοσία των παικτών. Η φετινή περίοδος θα κλείσει με μηδενικό ταμειακό έλλειμμα.

Είναι η ώρα που πρέπει να γίνουμε μια γροθιά. Αν θέλουμε το νταμπλ, όλοι στο γήπεδο και όχι στον καναπέ και τις καφετερίες. Τρία συνεχόμενα νταμπλ είναι κάτι που δεν έχει ξαναζήσει κανένας.

 Για το οικονομικό: “Διαβεβαιώνουμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Να κοιμούνται ήσυχοι και να μην ειρωνεύονται”.

Για την διαιτησία: “Η πιο αδικημένη ομάδα από πλευράς διαιτησίας είναι το ΑΠΟΕΛ. Ανατρέξετε να δείτε, το είπε και ο Κουτσοκούμνης για αλλοιωμένη βαθμολογία. Ελπίζω να πάρουν τις αποφάσεις απόψε. Εμείς είπαμε να ξηλωθεί η επιτροπή διαιτησίας αφού απέτυχε… Είτε με ξένους, είτε με Κύπριους διαιτητές… χωνέψετέ το, το ΑΠΟΕΛ θα πάρει το πρωτάθλημα”.

Για τη διαιτησία με ΑΕΛ:“Δείτε τι έγινε στο ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ. Εκεί όρισαν νεαρό από τη Λεμεσό από Ανορθωσιάτικη οικογένεια”.

Για την διαιτησία με Νέα Σαλαμίνα:“Επειδή γράφτηκε από πρώην Παράγοντα της Σαλαμίνας ότι επηρεάσαμε διαιτητή στα αποδυτήρια…  Προκαλώ τον Τσούκκα να βγει στον αέρα να πει ποιος μπήκε στα αποδυτήρια στο διάλειμμα… Κανείς..

Εγώ του είπα μετά έξω “Φίλε ηρέμησε κλείσε τα αυτιά σου και κάνε το παιχνίδι σου”.

Για τις αποχωρήσεις από Δ.Σ και για νέα μέλη:“Όποιος θέλει να προσφέρει στο Δ.Σ και δούμε πως υπάρχει χημεία μαζί μου είναι ευπρόσδεκτός. Όσοι έφυγαν είχαμε καλή συνεργασία και έφυγαν για δικούς τους λόγους. Οι πόρτες μας είναι ορθάνοιχτες για όσους θέλουν να βοηθήσουν”.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.