Η πλατφόρμα του Douleutaras εκπαιδεύει τους επαγγελματίες συνεργάτες της μέσω του Douleutaras Pros Academy!

Οι αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας που ζούμε, έχουν μεταμορφώσει  τη δομή πολλών επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών επαγγελμάτων. Το Douleutaras, αναγνωρίζοντας αυτές τις αναγκαιότητες, πέραν της επιτυχημένης πλατφόρμας, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όραμά του, για μια Ακαδημία που θα παρέχει όλα τα εφόδια, τις γνώσεις και τα κίνητρα στους επαγγελματίες του τεχνικού κλάδου.


Η πλατφόρμα του Douleutaras, η οποία βασίζεται σε καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις για τους χρήστες της, πρωτοπορεί δίνοντας νέα πνοή στον τεχνικό κλάδο με τη δημιουργία του Douleutaras Pros Academy, ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UCLan, που στοχεύει στην επαγγελματική εξέλιξη και πρόοδο των επαγγελματιών συνεργατών της. Εξοπλισμένοι με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και με το Πιστοποιητικό στη “Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη”, οι συμμετέχοντες επωφελούνται ουσιαστικά για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Η πληθώρα των προοπτικών των τεχνικών επαγγελμάτων, όπως η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και οι υψηλές απολαβές, απαιτούν από τους επαγγελματίες του κλάδου, να εμπλουτίζουν διαρκώς τις γνώσεις τους και να τις εφαρμόζουν στην πράξη. Η ουσιαστική αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών και η αύξηση των κερδών του κάθε επαγγελματία συνεργάτη, συγκαταλέγονται στα πλεονεκτήματα που αποκτούν οι επαγγελματίες, μέσω του ακαδημαϊκού προγράμματος Douleutaras Pros Academy.

Οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, πέραν της πιστοποίησης που θα λάβουν, θα αποκομίσουν σημαντικά οφέλη τόσο για τους ίδιους όσο και για τους χιλιάδες πελάτες που εξυπηρετούν καθημερινά. Επιπλέον, θα μπορούν να αξιοποιήσουν όλες τις χρήσιμες γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να εξελίξουν την επιχείρησή τους.


Το Douleutaras, από την αρχή της δημιουργίας του, επενδύει στις επαγγελματικές ανάγκες των συνεργατών του μέσα από μια συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει. Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε επαγγελματίας συνεργάτης του Douleutaras από την πρώτη ημέρα ένταξής του στον οργανισμό αποκτά αυτομάτως πρόσβαση:

  • Σε ένα “έξυπνο” τεχνολογικό σύστημα που του επιτρέπει να έχει πλήρη εικόνα για τον αριθμό των εργασιών που διαχειρίζεται κάθε εβδομάδα, τα έσοδά του και τα περιθώρια ανάπτυξής του.
  • Σε ένα στρατηγικά δομημένο οργανισμό που λειτουργεί έχοντας ως γνώμονα τη δίκαιη μεταχείριση και ανέλιξη των συνεργατών του, αφού είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να προωθεί και να επιβραβεύει τους καλύτερους επαγγελματίες.
  • Σε μία ψηφιακή βοηθό που λειτουργεί ως «προσωπική γραμματέας» του κάθε επαγγελματία, δίνοντάς του την ευκαιρία να διαχειριστεί τις καθημερινές εκκρεμότητες
  • Στους ίδιους τους ανθρώπους του Douleutaras, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους επαγγελματίες-συνεργάτες τους για την άμεση παροχή υποστήριξης και συμβουλών.

Σε συνέχεια της χρηματοδότησης του Ομίλου Olympia, η πλατφόρμα πλέον με βεβαιότητα δημιουργεί ένα οικοσύστημα από αξιόπιστους επαγγελματίες που συνεχώς αναπτύσσουν τις δυνατότητές τους στο έπακρο, αναπτύσσοντας τις επιχειρήσεις τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.