Η ΠΟΦΕΝ «κάνει δώρο» στον κάθε διχοτομιστή – Κάλεσμα συμμετοχής φοιτητών στην αντικατοχική των μαθητών

Στην εκδήλωση της ΠΟΦΕΝ «θα προβάλλονται συνθήματα που μόνο σύγχυση και ζημιά προκαλούν» 

Προοδευτική: Κάλεσμα συμμετοχής φοιτητών στην αντικατοχική των μαθητών

 

Κάλεσμα συμμετοχής των φοιτητών στην αντικατοχική εκδήλωση των μαθητών και της ΠΣΕΜ (Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών) για καταδίκη του ψευδοκράτους απευθύνει η Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών, λόγω του περιεχομένου της εκδήλωσης της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ), όπως αυτό καθορίστηκε από την κυβερνητική παράταξη Πρωτοπορία, η οποία ελέγχει τη Γενική Γραμματεία της Ομοσπονδίας.

Η Προοδευτική σημειώνει ότι η εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η ΠΟΦΕΝ στις 15 Νοεμβρίου δεν υπηρετεί τους στόχους που θα έπρεπε. Επισημαίνει ότι «στα καλέσματα των καιρών θα έπρεπε το Οργανωμένο Φοιτητικό Κίνημα μέσα από τη δράση του να κινητοποιήσει μαζικά φοιτήτριες και φοιτητές για τερματισμό της κατοχής και επανένωση του τόπου και του λαού μας, στέλνοντας ξεκάθαρο και ηχηρό το αδιαπραγμάτευτο μήνυμα επίτευξης λύσης στη συμφωνημένη βάση και πλαίσιο, μέσα από την επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που διακόπηκαν το 2017». Αντί αυτού, προσθέτει, από την εκδήλωση της ΠΟΦΕΝ «θα απουσιάζει η επιδιωκόμενη λύση, το αγωνιστικό κάλεσμα προς την τ/κ νεολαία για την κοινή μας υπόθεση, ενώ θα προβάλλονται συνθήματα που μόνο σύγχυση και ζημιά προκαλούν, κάνοντας δώρα στον κάθε διχοτομιστή».

Από την άλλη, σημειώνει ότι το οργανωμένο μαθητικό κίνημα, μέσω της ΠΣΕΜ, θα προχωρήσει σε δική του εκδήλωση, μέσω της οποίας στέλνονται τα σωστά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις με τίτλο «Κύπρος – Ελεύθερη – Επανενωμένη, Κοινή Πατρίδα – Ένας Λαός».

Ως εκ τούτου, η Προοδευτική ΚΦ καλεί τους φοιτητές να δώσουν δυναμικά το «παρών» τους στην εκδήλωση της ΠΣΕΜ τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου, στις 10:30 π.μ., έξω από τη Διαχρονική Μουσική Σκηνή «για να πορευτούμε στο οδόφραγμα της Μιας Μηλιάς στο Καϊμακλί και να βροντοφωνάξουμε ότι η Κύπρος ανήκει στο λαό της!»

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.